nie takie "Ferrari" straszny...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
BITURBO bo jedna suszara to za malo.
słaaabo ruszył ferrari
Koleś w Ferrari chyba myślał, że to zawody w paleniu gumy, a nie sprint.
VW Power Sam mam MK3, szkoda ze jakieś 3-4 razy słabszy niż ten MK4 R32
ciekawe jak bardzo ten golf zosał doinwestowany...
KOKS DZIWKI LASERY
na prostej ścigają się cepy potrafiące się skupić tylko na zmianie biegów. Z pewnością est to efektowne jak przedmuchany maluch robi na 1/4 mili arcydzieło włoskiego designu naładowane klasą, skórą, luksusem ale przede wszystkim niedorównaną sterownością jak na samochód zapewniający taki komfort jazdy. Nie świadczy to jednak ani o wyższości kierowcy golfa, ani o wyższości jego samochodu nad włoską namiastką boskości.
posel1990 napisał/a:
na prostej ścigają się cepy potrafiące się skupić tylko na zmianie biegów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów