📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brzydko zroboł. Nie podoba mnie się męczenie/zabijanie zwierząt. Mało murzynów, arabów i pakistańców?
Swoją droga pomysłowy sposób, za czasów studenckich jak człowiek chciał posmakować kaczki to szedł nad rzekę, za pazuchą trzymał kawałek grubej żyłki z haczykiem i skórką od chleba. Rzucano to na rzeczkę, kaczki przyzwyczajone do darmochy szybko się łapały. Jak się zahaczyło trzeba było szybko trollować czyli po polsku holować i momentalnie łeb ukręcić. Teraz kilka porad. taka kaczka musiała poleżeć troche na "wietrze" czyli podgnić, ewentualnie pomoczyć się kilka dni w maślance, dopiero wtedy nadawała się do jedzenia, niestety studze wasza zapały, nie ma to duzo mięsa i jest dość specyficzne w smaku. Co bardziej odważni sadzili się na łabedzie ale to wredne skurwysyny syczą i dziobią, ale legenda miejska głosiła że grupa bezdomnych opieroliła kiedyś łabedzia w parku nawet na ruszt go nadziali, ale to już zupełnie inna historia.
Jakby nie patrzeć to jest to metoda w miarę "humanitarna", szybka i właściwie bezbolesna zakładając, że zamierzał skonsumować tę kaczkę. Bardziej dobija to, że naiwnie zaufała człowiekowi (co skurwiel bezczelnie wykorzystał), zamiast dać się zajebać na polowaniu.
Ludzie spokojnie, ona tylko zasnęła. Zobaczcie od 00:04 - śni się jej, że pływa
No i kaczka dla golfa straciła głowę... co za sport
SpeedyG napisał/a:
Akurat dzisiaj kaczki zabijałem na czarninę.[/quote
Wielkopolska? Tylko tam można znaleźć dobrą czarninę
Jaka kaczka?
Ach znafcy i miłośnicy przyrody...
To gęś.
Bernikla, chyba kanadyjska, ale nie chce mi się sprawdzać.
Ach znafcy i miłośnicy przyrody...
To gęś.
Bernikla, chyba kanadyjska, ale nie chce mi się sprawdzać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów