Co to za auto to białe? Chrysler jakiś?
Chyba Bentley. W środku loga widać czarne kółeczko prawdopodobnie z literką B. Ot, małpy sobie wzięły na przejażdżkę, bo z socjala raczej nie kupili.
Co to za auto to białe? Chrysler jakiś?
Genesis G80, taki luksusowy Hyundai głównie na rynek hamburgerów, ale są też w dieslu w niektórych rynkach europejskich.
Benzyna po 5,19$ za galon! W Polsce też tak chcę!
Chyba Bentley. W środku loga widać czarne kółeczko prawdopodobnie z literką B. Ot, małpy sobie wzięły na przejażdżkę, bo z socjala raczej nie kupili.
Koreańska marka premium Hyundai'a, GENESIS samochd to pewnie G90, 120k USD plus podatki.
Benzyna po 5,19$ za galon! W Polsce też tak chcę!
Uwzględniając kurs dolara i ile wynosi galon to niewiele taniej niż u nas. Matematyki się w burdelu uczyłeś?
Złodzieje walizek jeżdżący Bentleyem? To tak jak w filmie Psy- goście wozili kiełbasę (wurst) Mercem S 600
Fura pewnie podjebana lub wynajęta na lewy dowód
Fura pewnie podjebana lub wynajęta na lewy dowód
Czyli tak samo jak u nas w Polsce złodziejski naród. Nie musisz się wymądrzać, znamy to dokładnie z naszego własnego podwórka.
Czyli tak samo jak u nas w Polsce złodziejski naród. Nie musisz się wymądrzać, znamy to dokładnie z naszego własnego podwórka.
To że jesteś ze złodziejskiej patologii i stary cię jebał nas nie interesuje.
Przynajmniej jesteś szczery. Mówisz że jesteś czarnuchem i kradniesz
To że jesteś ze złodziejskiej patologii i stary cię jebał nas nie interesuje.
Przynajmniej jesteś szczery. Mówisz że jesteś czarnuchem i kradniesz
Właśnie udowodniłeś jaki jesteś głupi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów