📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ale Andrzeja to ty szanuj.
Rychu Peja Andrzejewski
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Jebany dźwiękowiec, na jedno ucho mi muzę zapuścił...
Co do Andrzeja - Powodzenia chłopie!
Co do Andrzeja - Powodzenia chłopie!
Ubiegłeś mnie z tym filmem skubańcu jeden o włos z cipy...
Dobrym koksem go faszerowal pruszkow skoro do tej pory takie zawiechy werbalne lapie
A tak serio to tyle co on juz cepow w zyciu na czosnek przytulil dziw bierze,ze stoi,chodzi a nawet probuje walczyc.Szacunek dla staruszka.Niech dojebie tego murzyna,a jaaak.
A tak serio to tyle co on juz cepow w zyciu na czosnek przytulil dziw bierze,ze stoi,chodzi a nawet probuje walczyc.Szacunek dla staruszka.Niech dojebie tego murzyna,a jaaak.
Andrzej zawsze będzie moim mistrzem. Za gówniarza miałem jego plakat na ścianie. Nawet zdjęcie obok plakatu miałem robiąc tą samą pozycje. To jest spoko gość i mimo że już nie jest tak zwinny jak kiedyś to nadal chce walczyć bo to jest całe jego życie. To jest prawdziwe poświęcenie dla pasji.
@up - dla pasji to on by sobie mógł poboksować w czikago na jakiś sparingach, młodzież podszkolić. Tu niestety mamy kolesia, któremu omsknęła się wielka kariera i aktualnie zapierdala na budowie. Nie oszukujmy się - przyjechał dostać w ryja za trochę sosu. Szkoda go, bo przez te historie z pizganiem po jajach ominęła go wielka kariera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów