nie wiem czy było ale 0:13, 0:46, 1:10, 1:44 hahahahhaha 1:50 mnie rozj****o
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dobra dobra, jestem ciekaw czy COKOLWIEK zrozumiałeś z tego co powiedział . No i tak przy okazji to zastanawiam się jak Ty byś gadał po walce :3
ełełełe ajajaja MC Gołota! nice
Jakbyście mieli obijany łeb od tylu lat jak on, pewnie tak samo byście mówili...
to po co daje się tak tłuc?
m.in po to żebyś mógł oglądać takie filmiki i zadawać debilne pytania.
założę się ze niewielu wie ze w tej walce Tyson złamał Gołocie szczękę.. co tez może mieć wpływ..
założę się ze niewielu wie ze w tej walce Tyson złamał Gołocie szczękę.. co tez może mieć wpływ..
Zbyt wrazliwy troche ten nasz Endriu
Andrzej spoko jest, szkoda, że się z niego tak ludzie naśmiewają.
Gdyby nie to, że był takim cykorem, wiele by zwojował, patrząc nawet na walkę z Tysonem, widać, że mógłby mu coś zrobić, gdyby tylko sie nie bał
Gdyby nie to, że był takim cykorem, wiele by zwojował, patrząc nawet na walkę z Tysonem, widać, że mógłby mu coś zrobić, gdyby tylko sie nie bał
To nawet nie chodzi o to czy się go bał. Po walce w organiźmie Tysona wykryto narkotyki. Chociaż, noo ten strach Gołoty często się dawał we znaki, kiedyś w nocy się wstawało żeby jego walki oglądać a dzisiaj dzieci się ekscytują tymi Adamkami i innymi wielkimi "pięściarzami"
Andrzej to bardzo dobry pięściarz swego czasu dużo wygrywał i tez pamiętam te czasy jak za bajtla się wstawało w nocy żeby oglądać jego walki a młodzi się śmieją bo mało widzieli ;D
Wy to ludzie jesteście pojebani!!
Wystarczy poczytac i sie dowiecie że Gołota od dziecka miał problemy z jąkaniem
Taka wada wymowy - dla tych co nie wiedza!!
Wystarczy poczytac i sie dowiecie że Gołota od dziecka miał problemy z jąkaniem
Taka wada wymowy - dla tych co nie wiedza!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów