18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
d................k 2020-08-15, 12:59 1
Jak ten cały katolicki jezus, ja bym na miejscu tej babki jeszcze na niego nas*ał...

Czy chrześcijańskiego, jeden czort...
Zgłoś
Elektro-Mech 2020-08-15, 15:40 2
dzarok napisał/a:

Jak ten cały katolicki jezus, ja bym na miejscu tej babki jeszcze na niego nas*ał...

Kochamy Cię, zbłąkana duszyczko, prosimy, byś wrócił i dołączył do nas. Usiądź, odpocznij i ogrzej się przy ognisku naszej wiary. Opowiedz o swych trudach życia, chętnie posłuchamy. Z Bogiem!
Zgłoś
Silverface 2020-08-15, 16:23 2
Nie dość, że mu serce skradła, to mu jeszcze nogę zapierdoliła.

WHAT IS LOVE!!!!

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
Essent 2020-08-15, 21:57
dzarok napisał/a:

Modlimy się za ciebie , o głęboki umyśle w gimnazjum.
Zapamiętaj jedno :
Wiesz co powiesz w chwili swojej śmierci ??
-Ło jezuuu , co się dzieje ??
-Nic, kurwo...Umierasz
Zgłoś
sciagaszmajtkidlaruskich 2020-08-16, 22:25
czarnuch czarnuchowi czarnuchem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów