Nowy w zawodzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nowy w zawodzie
Jesli jakis sadol sie wybiera do wenecji - pierdolcie gondole i gondolierow. Skurwysyny gorsze od taksowkarzy warszawskich. Za przeplyniecie pierdolona lodeczka spiewaja sobie ze 100 ojro. Jak mowa o spiewaniu - za zaspiewanie dodatkowy szmalec W tych jebanych gondolach w 99% japoncy napierdalajacy fotki co 0.3 sekundy a pozostali to amerykanie. Wrazenia po oplynieciu zadne. WSZYSTKO moznaspokojnie zobaczyc poprostu spacerujac. Generalnie troche jebie kanalami (toche jak w sosnowcu ale nie tak bardzo) Romantyzm po chuju fest. Romantyczniej juz zabrac panne do McDonalda (ktory tez jest w poblizu)
Jak juz bedziecie tam to uwazajcie na rachunki w rastauracjach - w jednek 3 razy przynosili mi rachunek i za kazdym razemchcieli mnie ojebac
Kawa lub inny napoj w na "ryneczku" w kurwe za drogo. I uwazajcie na trip advisor - skurwysyny wykupili oceny i jakis czas temu "najlepsza" restauracja okazala sie mala budka, gdzies w ciemnej uliczce, gdzie nie bylo stolikow i zarcie TYLKO i wylacznie na wynos w papierowych kartonikach
Jak juz bedziecie tam to uwazajcie na rachunki w rastauracjach - w jednek 3 razy przynosili mi rachunek i za kazdym razemchcieli mnie ojebac
Kawa lub inny napoj w na "ryneczku" w kurwe za drogo. I uwazajcie na trip advisor - skurwysyny wykupili oceny i jakis czas temu "najlepsza" restauracja okazala sie mala budka, gdzies w ciemnej uliczce, gdzie nie bylo stolikow i zarcie TYLKO i wylacznie na wynos w papierowych kartonikach
Poproszę piosenkę Jerzy Gondol z nad Wisły
To żadna tam Wenecja tylko Cambridge
Dzisiaj napisał/a:
I uwazajcie na trip advisor - skurwysyny wykupili oceny i jakis czas temu "najlepsza" restauracja okazala sie mala budka, gdzies w ciemnej uliczce, gdzie nie bylo stolikow i zarcie TYLKO i wylacznie na wynos w papierowych kartonikach
Czasami takie budki biją restauracje na ryj więc tu oceny mogły wcale nie być wykupione tylko być uśmiechem miejscowych w stronę turystów
Nine, ten, never sleep again.
Niewidomy waćpan próbuje swych sił w turystyce lokalnej na obszczanej gondoli w obsranym kanale.
łódka napędzana kijem... i wszystko jsane
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Poproszę piosenkę Jerzy Gondol z nad Wisły
piosenka o Jerzym Gondolu.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów