📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
groch777 napisał/a:
co to za fajans ?
lepiej jak byś wrzucił filmik jak srasz...
I taki komentarz wrzuca osoba co ma dwa tematy...oba w sucharach...
Mar0 napisał/a:
@UP odezwał się lepszy
dwa suchary, 4 było.pl, raz się udało, BRAFO!
Człowieku...nie rób z siebie pajaca:| Ja nie strzelam tekstami na lewo i prawo, ze "lepszy by był film z czyjegoś srania na kiblu":|
groch777 napisał/a:
co to za fajans ?
lepiej jak byś wrzucił filmik jak srasz...
Niepokoi mnie twoja ekscytacja fekaliami... wiesz jeżeli to cię rzeczywiście kręci, daj znać na PW, chętnie dorobię parę groszy i nagram ci podobny filmik, tylko pośpiesz się
@fantomasik jesteś najgorszym typem napinacza, który napina się bo ktoś się napina. Ten co się sam spina to przynajmniej z własnej woli się spina, a ty się spinasz bo kto inny tak zadziałał na ciebie. Wnioski nasuwają się same.
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Niepokoi mnie twoja ekscytacja fekaliami... wiesz jeżeli to cię rzeczywiście kręci, daj znać na PW, chętnie dorobię parę groszy i nagram ci podobny filmik, tylko pośpiesz się
ty sprzedajna zdiro ...........
nie no zart ale rozjebales mnie tym tekstem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów