18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Good Old Days
crossdressphyxia • 2017-02-25, 23:47
Znalezione na żydbuku, nic tu nie propaguję, więc hejty w moją stronę wsadźcie sobie w jelita Wrzucam jako ciekawostkę.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
igorektgk 2017-02-26, 0:24 29
Wygląda jak reklama kodu.
Zgłoś
Verbatim369 2017-02-26, 0:41 5
@igorektgk ciekawe. Reklama KOD-u z Marianem i Zomo. Berecik ciśnie? Czy buciki korekcyjne uwierają?
Zgłoś
b0r000 2017-02-26, 1:14 6
Ale coś w tym jest
Kiedyś jako naród potrafiliśmy się zebrać i postawić rządowi
A teraz co mamy? Rycerzy ortalionu co to jacy oni to jebią rząd i policje a jak przychodzi co do czego to robi w gacie.
A reszta po prostu ma wyjebane i nie ma siły się z tym użerać już.
Może kiedyś jak przegną pałę i to tak srogo to się w końcu ogarniemy ale mam dziwne wrażenie że nawet ja tego nie dożyje (Jak nie starość albo wypadek to cholesterol mnie wykończy )
Zgłoś
igorektgk 2017-02-26, 3:10 9
Verbatim369 napisał/a:

@igorektgk ciekawe. Reklama KOD-u z Marianem i Zomo. Berecik ciśnie? Czy buciki korekcyjne uwierają?

O chuj ci chodzi bo nie rozumiem? Co sie przyperdalasz?
Z kontekstu filmu wynika to że dobrze by było jakby psy napierdalały prawice jak za "starych dobrych czasów" dlatego napisałem że wygląda to jak reklamówka kodu w którym nie brakuje jebanych sbków i lewaków.
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2017-02-26, 8:09 81
- Byłeś UBek !
- później złodziej !
- teraz zdrajco ! skaczesz w KODzie!!!

i wszyscy razem !!! x 3

śpiewamy!
Zgłoś
Noside 2017-02-26, 8:38 1
Uniwersalny filmik, ale i tak mi w nim jaruzela brakuje, jak w teleranku wystąpił.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
premium122 2017-02-26, 18:49 4
Ot taki propagandowy skrot myslowy w formie medialnej.
Patriotyzm,narodowcy etc = PRL,stan wojenny.
Jest to bzdura totalna najblizej PRL jak dotad byly rzady PO i generalnie cala unia europejska bedaca takim remodelingiem komunizmu i ukladu warszawskiego oraz rwpg tylko z zachodniej strony.

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
Ronoaro 2017-02-26, 19:02 6
Aż tracę wiarę w ludzi... i to jeszcze na sadisticu. Nie rozumiecie o co chodzi w tym filmiku i dlaczego ktoś trafnie skomentował, że wygląda to na reklamę KODu. Otóż moi drodzy w tego typu filmikach zestawia się dwie skrajności- w pierwszej części mamy marsz niepodległości, patriotyzm, Bóg, honor i ojczyzna, w drugiej części komunizm, ZOMO, armatki wodne i napierdalanie pałkami typu "lola" czy tam "banan". A że KOD to mentalny i emocjonalny spadkobierca PRLu z "kulturalnym stanem wojennym" skurwiela Mazguły, to chyba rozumiecie dlaczego napierdalanie studenciaka pałą to "GOOD OLD DAYS" dla KODu.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
A................o 2017-02-26, 20:26
Ile zwierząt z klatek spierdoliło. Duże zoo w Warszawie mają.
Zgłoś
Attero132 2017-02-26, 20:42
Ale Mariana to ty szanuj!
Zgłoś
Black-Sheep 2017-02-26, 20:57 2
Faszyzm i neoliberalizm to dwie strony tej samej monety. Neoliberalizm to kapitalizm w fazie rozkwitu, faszyzm zaś to kapitalizm gnijący i upadający. Przez agenturę faszystowską kapitał łapie w swe stalowe kleszcza cały aparat państwowy, pacyfikując i sprowadzając do amorficznego stanu wszelkich zorganizowanych pracowników, związki zawodowe, lewicowe partie etc.

Między dniem dzisiejszym a PRLem jest pewne podobieństwo. PRL skanalizował nacjonalizm tworząc dla niego między innymi Stowarzyszenie Grunwald, gdzie (zdawałoby się) ujarzmiony faszyzm mógł skierować w stronę opozycji. Dziś reżim również rozgrywa nacjonalistów, PiS zwasalizował sobie największe organizacje nacjonalistyczne aby móc kierować je w stronę czy to upadających neoliberałów, czy w stronę ludzi postępowych. Tak jak PRL przejechał się na faszystach, tak III RP też się przejedzie.

Koniec tego dobrego, kuce.

Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
Zgłoś
A................o 2017-02-26, 21:06
Black-Sheep,

Ale po co i komu to tłumaczysz? Te tłuki z partii faszystowskich typu ONR albo narodowe zwierzęta nie znają historii i nawet nie za bardzo chcą ją poznać bo po co? Oni są inni, lepsi, nie dadzą się zmanipulować.
Zgłoś
vass 2017-02-26, 22:34 2
PanKukuruźnik82 napisał/a:

- Byłeś UBek !
- później złodziej !
- teraz zdrajco ! skaczesz w KODzie!!!

i wszyscy razem !!! x 3

śpiewamy!

Ale mi kurwa ciśnienie podniosłeś kurwo.
Żeby nie Ci ludzie z lat 70, 80 to byś pajacu wżyciu nie odważył się takich bzdur pisać.
Jak by ci ubecja na chatę wjechała, to byś podpisywał wszystko i jeszcze przepraszał, że żyjesz.
Wiem to na 100%, bo to przeżyłem.
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2017-02-26, 23:01 1
vass napisał/a:

Ale mi kurwa ciśnienie podniosłeś kurwo.
Żeby nie Ci ludzie z lat 70, 80 to byś pajacu wżyciu nie odważył się takich bzdur pisać.
Jak by ci ubecja na chatę wjechała, to byś podpisywał wszystko i jeszcze przepraszał, że żyjesz.
Wiem to na 100%, bo to przeżyłem.

Powiedział co wiedział...

ps. Znasz przysłowie ,,uderz w stół to nożyce się odezwą''
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów