📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Trzeba mieć już nieźle najebane, żeby tą dzisiejszą grafikę google skojarzyć z Oświęcimiem.
PO świetuje, wszak PO zostało załozone za niemieckie pieniądze i nie jest to wymysł urodzony w chorym umysle Maciorowicza tylko pisał o tym sam Olechowski, załozyciel PO. Cięzko wykumac bazę, ale Polska to bananowa republika, gdzie niemiaszki funduja sobie partie dajac jej 5 milionów ojro na rozruch. W normalnym kraju powinni ich zawinąć do pudła i rozstrzelać za zdradę.
niezalezna.pl/55092-olechowski-potwierdza-finansowanie-partii-tuska-pr...
Dziwię się ze ktoś jeszcze głosuje na tych skurwysynów, widać w potomkach pańszczyźnianego chłopstwa jest silna potrzeba posiadania pana, co teraz wykorzystuje PiS.
niezalezna.pl/55092-olechowski-potwierdza-finansowanie-partii-tuska-pr...
Dziwię się ze ktoś jeszcze głosuje na tych skurwysynów, widać w potomkach pańszczyźnianego chłopstwa jest silna potrzeba posiadania pana, co teraz wykorzystuje PiS.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
hfbnmiuytp napisał/a:
Trzeba mieć już nieźle najebane, żeby tą dzisiejszą grafikę google skojarzyć z Oświęcimiem.
O czym ty piszesz? Masz nieźle najebane?
Owlman napisał/a:
O czym ty piszesz? Masz nieźle najebane?
No się chłopaczyna sam zaorał. Ja go jednak trochę usprawiedliwię... ten Twój kurwa most bardziej tory kolejowe przypomina
No... i most winien być zwodzony
Hranipex napisał/a:
Ja go jednak trochę usprawiedliwię... ten Twój kurwa most bardziej tory kolejowe przypomina
[/quote
NIemożliwe!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów