📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Polska: no 1 września niemieckie kurwy zaatakowały nas o świcie.
Niemieckie media: 1 września grupa uzbrojonych Polaków zaatakowała biednych i niewinnych niemieckich turystów nad polskim morzem.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Niemieckie media: 1 września grupa uzbrojonych Polaków zaatakowała biednych i niewinnych niemieckich turystów nad polskim morzem.
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Wg PO wybuch wojny to święto. Wg Nowoczesnej Ukraińcy zrobili Wołyń bo polscy pracodawcy za dużo wymagali od ukraińskich pracowników......
Z kim PIS ma przegrać?? Kurwa z PSL???
Z kim PIS ma przegrać?? Kurwa z PSL???
Niestety - smutna prawda. Nie mają z kim przegrać. Chociaż robią wszystko żeby nie mieć następnej kadencji ( OBY NIE MIELI!) to nikt nie jest w stanie tego wykorzystać... dzielą się, szarpią, nie mają liderów z charyzmą...kasa, koneksje, układy, stanowiska...
plan na PiS jest prosty:
-zmniejszenie podatków przy zwiększaniu świadczeń socjalnych np 1000+ na każde, emerytura+
-ograniczanie biurokracji
-likwidacja korupcji
-poprawa efektywności służby zdrowia
Te hasła są w DEFINICJI kiełbasy wyborczej (na wikipedii) a nasz ciemnogród to kupuje. Krzyżyk na szyi, pojechać do Ostrołęki i mówić, że się rozmawiało o czymś tam z Panem Andrzejem, rolnikiem z pod Radomia. Robić dokładnie to samo co PiS z motłochem tylko obiecywać więcej. A i straszyć imigrantami od czasu do czasu tylko nie tak brutalnie jak Ewa Kopacz kiedy oświadczyła, że chce ich kurwa mać przyjąć
W Biskupinie też w stodołach płonęły gorące ciała nagich lasek.
Tera to je to
suno.com/song/a1a8cf9f-5345-47cb-b30c-a8eaf299502d
suno.com/song/c42ea8d2-58c2-4aa9-833d-c223252e6a41
"Operacja specjalna" Putina to operacja wymierzona w Polskę.
Transfer dziczy wrogiej Polsce - uchodźcy.
Tera to je to
Transfer dziczy wrogiej Polsce - uchodźcy.
szczerba jest tak niedojebany, że ja pierdole. Zresztą w PO co jeden to bardziej pierdolnięty.
Że oni mówią po polsku to podziwiam, bo mogliby nawijać po swojemu - niemiecku.
fieryangel napisał/a:
szczerba jest tak niedojebany, że ja pierdole. Zresztą w PO co jeden to bardziej pierdolnięty.
A wg ciebie jaki jest ojczysty język tzw. Głupiego Rysia z Madery?
Erutlev napisał/a:
Naprawdę nie słyszałeś o prowokacji gliwickiej?
werther napisał/a:
Naprawdę nie słyszałeś o prowokacji gliwickiej?
Słyszał...
Jemu pewnie chodzi o dzisiejsze Niemcy. O odpychanie od siebie odpowiedzialności za dziesiątki milionów ofiar IIWW.
Wiec trafnie opisał wersję niemiecką, choć oczywiście z przesadą... by uwydatnić sens wypowiedzi.
To tak jak ktoś napisze o Tobie "głupi jak but". Wiadomo, że nie możesz być głupi jak but, ale to taka przesada, by pokazać bezmiar Twojej głupoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów