📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
zawsze takie chciałem mieć na pierwszą komunię
Tak, przydatna do oddania swojej prywatności w imię bycia modnym. Kolejne urządzenie od którego mamy się uzależnić. Fuck you Google, fuck you.
Nie żebym szpanował wiedzą techniczną, bo jej nie mam, ale czy ta cizia nie powinna też widzieć czegoś wyskakującego na szkiełku...?
Za rok wyjdzie iGlass i zostanie ogłoszone kolejnym cudem techniki, a pod Apple Store w USA będą stać kilkudniowe kolejki.
Ludzie ta technologia Was zgubi. Co roku wydają kolejne ścierwo niepotrzebne ludziom, a Wy to kupujecie i napędzacie ten bezsensowny rynek, żeby mieć jakiś gadżet i być modnymi.
Początek końca XXI wiek
Początek końca XXI wiek
Dosyć zabawne komentarze na górze. Zapewne kiedyś ludzie podobnie mówili o tajemniczych maszynach zwanych dzisiaj samochodami lub komputerami. Nie to żebym był jakimś super zgadźeciałym fanboyem gadżetów ale ludzie ogarnijcie się. Wiele gadżetów ułatwia życie i będą powstawać inne, nowe. Tego nie zatrzymacie.
Jak ktoś nie potrafi normalnie odezwać się do laski to mu żadne okulary i internet nie pomogą Tak czy inaczej progress jest, czekam tylko na to kiedy mózgi wszystkich ludzi będą podłączone do sieci... Zero osobowości i cech indywidualnych. Im mniej posiadasz tym mniej jesteś posiadany jak to rzekł Zaratustra. ;P
wszystko spoko loko, ale jak ktoś ma wade wzroku to pewnie będą oczy bolały jeszcze bardziej niż po 3D :|
Oglądacie takie filmiki i się napalacie a w rzeczywistości otrzymacie ułamek prezentowanych tu rzeczy.
cannabis7777 napisał/a:
Ludzie ta technologia Was zgubi. Co roku wydają kolejne ścierwo niepotrzebne ludziom, a Wy to kupujecie i napędzacie ten bezsensowny rynek, żeby mieć jakiś gadżet i być modnymi.
Początek końca XXI wiek
Nie przesadzaj;D
Pierwsi recenzenci komputerów klasy PC twierdzili że jest to najbardziej niepotrzebny gadżet 20 wieku;D.
Prawdą jest że 19 na 20 wynalazków IT jest badziewiem ale, ten jeden nie powstanie bez tych dziewiętnastu.
Przykład: telewizory LED które są chłamem służącym do zdobycia kasy na oLED które jest już cudem techniki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów