📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pewnie się śmiejecie, ale technika dzisiejsza praktycznie pozwala nas kontrolować w taki sposób nawet bez robocika - kamery - segwaya.
już mój telewizor wie co oglądam
a z starym, kineskopowym nie było tego problemu
a z starym, kineskopowym nie było tego problemu
Up
ja dalej mam kineskopowy (i zapewne pociągnie dłużej niż świeża plazma), bo na cholerę mi nowy? Wiadomości 30 minut. Poza tym stek bzdur na podstawowych kanałach a jak dowiaduję się m.in. z sadola to szkoda w ogóle płacić za jakiekolwiek inne.
Wam naprawdę nie szkoda oczu na "Warsaw Shore" kiedy w bibliotekach regały uginają się od książek Grzędowicza czy Pilipiuka? Znaczy, że masochizm nie sadyzm przez Was przemawia
ja dalej mam kineskopowy (i zapewne pociągnie dłużej niż świeża plazma), bo na cholerę mi nowy? Wiadomości 30 minut. Poza tym stek bzdur na podstawowych kanałach a jak dowiaduję się m.in. z sadola to szkoda w ogóle płacić za jakiekolwiek inne.
Wam naprawdę nie szkoda oczu na "Warsaw Shore" kiedy w bibliotekach regały uginają się od książek Grzędowicza czy Pilipiuka? Znaczy, że masochizm nie sadyzm przez Was przemawia
kkndkkndkknd napisał/a:
Wam naprawdę nie szkoda oczu na "Warsaw Shore" kiedy w bibliotekach regały uginają się od książek Grzędowicza czy Pilipiuka?
Jesteśmy na takie coś jak książki za głupi pani inteligenciku...
Ork.Fajny napisał/a:
Jesteśmy na takie coś jak książki za głupi pani inteligenciku...
My to znaczy kto? Ty i pan Hyde? czy z rodziną?
Współczuje jeśli nie czytasz książek....
To żadna dla mnie i dla wielu obeznanych z mapami Google rewelacja !
działa bowiem już kilka lat także w Polsce
goo.gl/maps/yxvLr
Aby zobaczyć które domy na mapie są do spenetrowania należy pomarańczowego ludzika przeciągnąć i trzymać nad wybraną część miasta. Ulice dostępne w "street View" zaznaczają się wtedy na niebiesko , pojedyncze niebieskie kwadraciki to zdjęcia statyczne a pomarańczowe kropy to właśnie House View . goo.gl/maps/f2jvePrzy oddaleniu mapy powyżej 1000stóp/200m funkcja nie działa .
Życzę miłego zwiedzania.
Możecie dać w komentarzu jakieś ciekawe miejsca.
goo.gl/maps/f2jve
Proszę a tu nawet z Sosnowca
goo.gl/maps/g7gSD
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
działa bowiem już kilka lat także w Polsce
goo.gl/maps/yxvLr
Aby zobaczyć które domy na mapie są do spenetrowania należy pomarańczowego ludzika przeciągnąć i trzymać nad wybraną część miasta. Ulice dostępne w "street View" zaznaczają się wtedy na niebiesko , pojedyncze niebieskie kwadraciki to zdjęcia statyczne a pomarańczowe kropy to właśnie House View . goo.gl/maps/f2jvePrzy oddaleniu mapy powyżej 1000stóp/200m funkcja nie działa .
Życzę miłego zwiedzania.
Możecie dać w komentarzu jakieś ciekawe miejsca.
goo.gl/maps/f2jve
Proszę a tu nawet z Sosnowca
goo.gl/maps/g7gSD
My to znaczy kto? Ty i pan Hyde? czy z rodziną?
Współczuje jeśli nie czytasz książek....
Ja współczuje że nie załapałeś ironii... Temat jest o Google Maps'ach, ktoś nagle wyskakuje o kineskopowych telewizorach a zaraz potem kolejny z jakimś dziwnym tekstem "czytajcie chuje coś tam bo inaczej jesteście podludźmi!!!11!!!1oneoneonoene" co kuźwa do tematu na tyle co jebane nic.
Blutok napisał/a:
@up
to wypierdalaj do kamieniołomu
Że tak pozwolę sobie zacytować moje ulubione inglisz powiedzonko: Sticks and stones may break my bones...
Wrzucałem już ten filmik z jakieś 2 lata temu i wtedy wyjebało go do BYŁO. Teraz nie mogę znaleźć nawet tego tematu, który ja osobiście wrzuciłem żeby dać linka. Poginęła historia czy co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów