18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Google kolejnym koncernem zbrojeniowym?
p................n • 2014-06-05, 21:36
Google niedawno zakupiło sobie Boston Dynamics, które pracuje nad technologiami militarnymi. Z kolei tutaj macie sposób na wykorzystanie Google Glass jako urządzenia celowniczego dla strzelców. Technologia karabinów corner shot wydaje się być przy tym trochę zacofana.

Angielski niekonieczny, ale polecany.

Zgłoś
mare30ks 2014-06-05, 21:50 44
z kazda tego typu nowinka coraz szybciej zblizamy sie do konca ludzkosci. a szkoda, moglibysmy wyruszyc na eksploracje kosmosu, zamiast tego niebawem wyrzniemy sie do nogi

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Czopczyslaw 2014-06-05, 21:53 18
No kurwa Skynet z Terminatora powstaje
Zgłoś
WhoCaresAboutNik 2014-06-05, 22:40
Jak dobrze, że te ciapate kurwy będą miały taki sprzęt dopiero za 200 lat.
Zgłoś
Chleb razowy 2014-06-05, 23:22 25
Fajny gadżet Ale w moim kraju nawet kuszy mi nie wolno mieć bez zezwolenia.
Zgłoś
trane1 2014-06-06, 9:51 1
Celownik droższy od czołgu XD kurwa już widze jak ameryka zaopatruje sie w tysiąc glasów+celowników za w chuj dolarów i wszystko na wojnie sie zjebie i trzeba kupic na nowo.
Zgłoś
Attero132 2014-06-06, 10:02
@Czopczyslaw
to samo miałem napisać kurwa żadna firma nie powinna mieć aż takich wpływów. Chuj wie co oni robią w tych fabrykach.
Zgłoś
abcdefgz 2014-06-06, 10:27
No tak mar30uś,, ty popierając permanentną agresję w stronę człowieka w postaci socjalnego państwa bardzo się przyczyniasz do poprawy świata....ja pierdole
Zgłoś
p................n 2014-06-06, 10:28
Z racji, że jeśli jest miecz, to musi być też tarcza, to tutaj z kolei link do artykułu na temat granatów EMP. Art z 2012 r. mówi, że "Pentagon chce", więc pewnie technologia jest w trakcie opracowywania i za jakiś czas przeczytamy, że "Pentagon ma".

technogadzet.pl/2012/12/04/pentagon-chce-granaty-emp/
Zgłoś
2................e 2014-06-06, 10:53 12
Zobaczcie, chyba nikt o tym głośno nie mówi ale Google staje się "światową potęgą". Maja satelity, dane przynajmniej połowy ludzkości (android), drony, youtubea, projektują swoje auta, teraz broń... Wiem brzmi jak teoria macierewicza ale jest w tym troche racji
Zgłoś
powoluku 2014-06-06, 10:59
Jak google przemianuje się w Skynet to mamy przesrane
Zgłoś
Magicalan 2014-06-06, 11:05
Jeszcze chwila i się będą tabletami i telefonami zabijać zamiast za spust ciągnąć

"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
Zgłoś
ZetarXenil 2014-06-06, 11:28
Tutaj ten sam celownik odwala za strzelca całą robotę youtube.com/watch?v=QVLmf_CBHKM&feature=youtube_gdata_player
Zgłoś
Dushnik 2014-06-06, 12:23 6
Kurrrrrrrrrrrrrrrrrwa... troche mnie to przeraza. Z google powoli robi sie taka Umbrella Corp. Moze w koncu zombie apokalipsa i bedzie mozna postrzelac do wszystkich obroncow tęczy i tych co pierdola, ze smiejemy sie z malych, ciapatych, rozjechanych dzieci. Chuj, znajac moje szczescie pierwszego mnie ugryza jak bede spal
Zgłoś
plew 2014-06-06, 12:44 11
Tylko adblocka zainstalować i można strzelać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów