📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak nie masz co wrzucać, to nie rób tego na siłę! Idź lekcje odrobić czy cos!
baronturbina, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie rób tego na siłę! Szczym ryj czy coś! XD
Flodzia napisał/a:
, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie rób tego na siłę! Szczym ryj czy coś! XD
Dziewczynko jak wrzucasz taką chujnię, to ci się chyba zwoje wyprostowały jeśli oczekujesz coś konstruktywnego pod tym. Nie odzywaj się do mnie jak do rodziców.
Flodzia napisał/a:
, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie rób tego na siłę! Szczym ryj czy coś! XD
To bardziej ty wrzucasz TikToka i inne gówno
Do garów a nie na sadola.
strona schodzi na gejoze
Wyzimlak napisał/a:
Do garów a nie na sadola.
I tu jest główny problem. Co będzie jakaś baba szarogęsić się w męskim portalu.
htp napisał/a:
I tu jest główny problem. Co będzie jakaś baba szarogęsić się w męskim portalu.
Baba Hmm... a może to 6 konto Halmana ? Coś w stylu „cześć jestem Darek i tez mam 13 lat”
baronturbina napisał/a:
Baba Hmm... a może to 6 konto Halmana ?
Dam ci dobrą radę, zamiast pierdolić to idź z tym podejrzeniem do któregokolwiek moderatora; jeśli tak jest ja dostanę bana za multikonto a ty odpowiedz.
Gdzie niby "zajebali"? Ostatnie zdjęcie jest zniekształcone i przez to barierka wygląda na skrzywioną. Gdyby "zajebali" to by rozwalili aparat i by tego zdjęcia nie było...
Wow sherlocku jak na to wpadles
Coście zrobili z sadolem...
Halman napisał/a:
Dam ci dobrą radę, zamiast pierdolić to idź z tym podejrzeniem do któregokolwiek moderatora; jeśli tak jest ja dostanę bana za multikonto a ty odpowiedz.
Nie sraj ogniem chłopcze bo ci się firanki zapalą w baraku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów