18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
baronturbina 2021-01-22, 11:03 45
Jak nie masz co wrzucać, to nie rób tego na siłę! Idź lekcje odrobić czy cos!
Zgłoś
Flodzia 2021-01-22, 11:06 21
baronturbina, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie rób tego na siłę! Szczym ryj czy coś! XD
Zgłoś
baronturbina 2021-01-22, 11:24 7
Flodzia napisał/a:

, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie rób tego na siłę! Szczym ryj czy coś! XD

Dziewczynko jak wrzucasz taką chujnię, to ci się chyba zwoje wyprostowały jeśli oczekujesz coś konstruktywnego pod tym. Nie odzywaj się do mnie jak do rodziców.
Zgłoś
MrNeko 2021-01-22, 11:41 5
Flodzia napisał/a:

, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie rób tego na siłę! Szczym ryj czy coś! XD

To bardziej ty wrzucasz TikToka i inne gówno
Zgłoś
PękniętySłoik 2021-01-22, 12:35 3
Do garów a nie na sadola.
Zgłoś
darayavahus 2021-01-22, 12:39 3
strona schodzi na gejoze
Zgłoś
htp 2021-01-22, 12:59
Wyzimlak napisał/a:

Do garów a nie na sadola.

I tu jest główny problem. Co będzie jakaś baba szarogęsić się w męskim portalu.
Zgłoś
baronturbina 2021-01-22, 13:05 1
htp napisał/a:

I tu jest główny problem. Co będzie jakaś baba szarogęsić się w męskim portalu.

Baba Hmm... a może to 6 konto Halmana ? Coś w stylu „cześć jestem Darek i tez mam 13 lat”
Zgłoś
Halman 2021-01-22, 13:32 2
baronturbina napisał/a:

Baba Hmm... a może to 6 konto Halmana ?

Dam ci dobrą radę, zamiast pierdolić to idź z tym podejrzeniem do któregokolwiek moderatora; jeśli tak jest ja dostanę bana za multikonto a ty odpowiedz.
Zgłoś
fikuswdoniczce 2021-01-22, 13:40 5
Gdzie niby "zajebali"? Ostatnie zdjęcie jest zniekształcone i przez to barierka wygląda na skrzywioną. Gdyby "zajebali" to by rozwalili aparat i by tego zdjęcia nie było...
Zgłoś
wojtekpwse 2021-01-22, 14:05
Wow sherlocku jak na to wpadles
Zgłoś
głodujoncymarvin 2021-01-22, 14:50 4
Coście zrobili z sadolem...
Zgłoś
baronturbina 2021-01-22, 15:35
Halman napisał/a:

Dam ci dobrą radę, zamiast pierdolić to idź z tym podejrzeniem do któregokolwiek moderatora; jeśli tak jest ja dostanę bana za multikonto a ty odpowiedz.

Nie sraj ogniem chłopcze bo ci się firanki zapalą w baraku.
Zgłoś
Halman 2021-01-22, 16:16 2
baronturbina napisał/a:

Nie sraj ogniem chłopcze bo ci się firanki zapalą w baraku.

czyli zero rzeczowej odpowiedzi.. no cóż, nie jestem zaskoczony.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów