📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziwne. Brytyjki nie są brzydkie. Przynajmniej te które widziałem.
@up to chyba widziałeś te w drogich pubach i restauracjach Londynu. W mniejszych miejscowościach szczupła kobieta to w 99% przypadków nie angielka, a 95% przypadków polka. Byłem, widziałem i tu google nie kłamie.
VanHelsingPL napisał/a:
Dziwne. Brytyjki nie są brzydkie. Przynajmniej te które widziałem.
Pierdolisz! Brzydszej rasy płci żeńskiej nie widziałem niż "rodowite" angielki. Te co Ty widziałeś to zapewne mają mieszane korzenie. Albo od iluś lat w UK a Ty myślałeś, że to angielka. Są wyjątki oczywiście, ale większość to świński blond, piegowate, z talią cysterny. I z obrzydliwym kurwa akcentem- zero kobiecości w głosie. Na 100 znajdziesz 3 fajne angielki - wychodząc na przeciętną ulicę. A jak wygląda fajnie to jak się odezwie to masz ochotę spierdalać. Ogólnie brzydkie są jak chuj. Procent brzydoty jest wyższy niż w Polsce bezrobocia!
Co do angielek się nie wypowiem,ale byłem w Irlandii niedawno i powiem , że sytuacja jest podobna jak tutaj piszecie powyżej, jeśli już jakąś perłę się zobaczy w oceanie szajsu to zazwyczaj polka, a jeśli nie polka to ma pewnie polskie korzenie :]
Woman are? Angielska trudna język.
Ja na Wyspach bywałem parokrotnie i wprawdzie tak pięknych kobiet jak Polki to nie ma, ale generalnie też widziałem ładne dziewczyny.
Ja na Wyspach bywałem parokrotnie i wprawdzie tak pięknych kobiet jak Polki to nie ma, ale generalnie też widziałem ładne dziewczyny.
Dick napisał/a:
Pierdolisz! Brzydszej rasy płci żeńskiej nie widziałem niż "rodowite" angielki. Te co Ty widziałeś to zapewne mają mieszane korzenie. Albo od iluś lat w UK a Ty myślałeś, że to angielka. Są wyjątki oczywiście, ale większość to świński blond, piegowate, z talią cysterny. I z obrzydliwym kurwa akcentem- zero kobiecości w głosie. Na 100 znajdziesz 3 fajne angielki - wychodząc na przeciętną ulicę. A jak wygląda fajnie to jak się odezwie to masz ochotę spierdalać. Ogólnie brzydkie są jak chuj. Procent brzydoty jest wyższy niż w Polsce bezrobocia!
No rzeczywiście kurwa, zero kobiecości.
co za pierdolenie.
brytyjki sa bardzo ladne. owszem, inny typ urody- ale nadal bardzo ladne.
brytyjki sa bardzo ladne. owszem, inny typ urody- ale nadal bardzo ladne.
muciass124 napisał/a:
@up
Właśnie znalazłeś jedną z trzech możliwych na sto.
Chodziło o akcent.
Jedna na sto? To gdzie wy byliście? W oborach?...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów