📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Won na mistrzów z tym syfem.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zwróćcie uwagę na magiczną 13 :d Akurat gdy gówniarstwo idzie do gimnazjum zaczynają się fajki i kompleksy na punkcie braku drugiej połówki - no kurwa magia xD Właśnie dlatego powinni ten syf zlikwidować :d
Bo to taka pojebana presja społeczeństwa, że wszystko musi być zajebiste. W tv wszystko piękne i dzieciaki się dołują, się im nie dziwie nawet
kwintesencja naszych potrzeb, problemów
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
niestety nie ma uzupełnienia "i jestem w ciąży" do "jestem poaborcyjnym płodem"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów