📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
No bez jakiś tutaj większych wyolbrzymień ale ze 3-4 lata wstecz spokojnie miało to dni swojej świetności ;p
pv zk bschk pv zk pv bschk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk kkkkkk <- gotowiec:)
dziwk podobny do odgłosu laski ktora dlawi sie moim penisem!
@BuryRabarbar ciągle dajesz te swoje chujowe komentarze - sadistic.pl/posty/BuryRabarbar,236723/ , a pewnie gdyby krowa gacie nosiła, to byś nawet pizdy na oczy nie widział!
@up
To jest Sadistic ale pisząc takie coś nie zdobędziesz szacunku na portalu...
To jest Sadistic ale pisząc takie coś nie zdobędziesz szacunku na portalu...
@BuryRabarbar ciągle dajesz te swoje chujowe komentarze - sadistic.pl/posty/BuryRabarbar,236723/ , a pewnie gdyby krowa gacie nosiła, to byś nawet pizdy na oczy nie widział!
On tylko stara się nieudolnie trollować, dlatego wnioskowałbym o bana na łeb od admina. NIE DLA TROLI!
panie @BuryRabarbar
Marik1234
Jak tam dupa?
Jak tam dupa?
njus napisał/a:
On tylko stara się nieudolnie trollować, dlatego wnioskowałbym o bana na łeb od admina. NIE DLA TROLI!
A mi się wydaje, że koleżka po prostu ma kompleksy
zaloze sie ze to on nagral ten chujowy filmik gdzie chwali sie ze ma 40 zl,ktory wstawil w swoich komentarzach
dlaczego jak wpiszęnormalna fraze do translatora to na przycisku pokazuje "słuchaj"
a jak wklepie "pv zk bschk pv zk pv bschk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk kkkkkk" to na tooltipie jest beatbox ? dobra faza programistów
a jak wklepie "pv zk bschk pv zk pv bschk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk kkkkkk" to na tooltipie jest beatbox ? dobra faza programistów
Ten nieszczęsny BuryRabarbar ma 15 lat z tego co wyczytałem na jego koncie na youtube.... Onanista marzyciel!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów