18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Szaman839 2016-06-30, 0:23 17
A Eu to IV Rzesza

Życie to wirus, infekujący organizm śmierci.
Zgłoś
Wiciu47 2016-06-30, 0:53 61
Patrząc na jej zamiłowanie do ciapatych to chyba bękart...
Zgłoś
TT4 2016-06-30, 1:59 4
rozjebany zostałem. piwo.

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
Giacore 2016-06-30, 9:07 2
Według źródeł sowieckim Merkel jest córką Hitlera.
Carl Clauberg jeden z niemieckich lekarzy śmierci od Hitlera podpisał się na jej akcie urodzenia.
Po II wojnie światowej ów doktor stał się jednym z najlepszych fachowców od sztucznego zapłodnienia.
Tak ten doktor według tych samych źródeł przetrzymywał spermę Adolfa.
Jako matka miała posłużyć Gretl Braunn siostra żony Hitlera.
Zgłoś
snnS1337 2016-06-30, 11:57
Faktycznie działa
Zgłoś
Cappo_di_Tutti_Ferdi 2016-06-30, 12:00
To dlatego sprowadza brudasów - żeby kontynuować dzieło ojca

Kto codziennie je migdały ten ma kurwa kawał pały.
Zgłoś
białywęgorz 2016-06-30, 13:46
Fejk, spytałem, i mi pokazała tylko "some pictures" :c
Zgłoś
Strick 2016-06-30, 14:31
Nie udało się podbić Europy to trzeba ją rozjebać i zostawić wpizdu
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2016-06-30, 15:35 1
Kto nie wierzy, niechaj słucha, ponieważ mam ostateczny dowód na potwierdzenie tej teorii! Otóż, ludzie miewają dzieci, a Adolf Hitler był człowiekiem, z czego wynika, że Angela Merkel, to jego córka. Ostateczny, niepodważalny dowód został ujawniony. Czas zaakceptować prawdę.

Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Zgłoś
lorddiod 2016-06-30, 17:27
fejk(własnie wypróbowałem)
Ale nadal cieszy
Zgłoś
Drunk_ZoZol 2016-07-01, 1:50
lorddiod - No nie, u mnie mimo poprawnej wymowy rozumiało "who is the hitler dolce". Mam telefon z polskim językiem, jak zapytałem po polsku - przeczytał dokładnie to samo co tutaj - lecz po polsku
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów