Zna odpowiedź na każde pytanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A Eu to IV Rzesza
Carl Clauberg jeden z niemieckich lekarzy śmierci od Hitlera podpisał się na jej akcie urodzenia.
Po II wojnie światowej ów doktor stał się jednym z najlepszych fachowców od sztucznego zapłodnienia.
Tak ten doktor według tych samych źródeł przetrzymywał spermę Adolfa.
Jako matka miała posłużyć Gretl Braunn siostra żony Hitlera.
Carl Clauberg jeden z niemieckich lekarzy śmierci od Hitlera podpisał się na jej akcie urodzenia.
Po II wojnie światowej ów doktor stał się jednym z najlepszych fachowców od sztucznego zapłodnienia.
Tak ten doktor według tych samych źródeł przetrzymywał spermę Adolfa.
Jako matka miała posłużyć Gretl Braunn siostra żony Hitlera.
To dlatego sprowadza brudasów - żeby kontynuować dzieło ojca
Kto nie wierzy, niechaj słucha, ponieważ mam ostateczny dowód na potwierdzenie tej teorii! Otóż, ludzie miewają dzieci, a Adolf Hitler był człowiekiem, z czego wynika, że Angela Merkel, to jego córka. Ostateczny, niepodważalny dowód został ujawniony. Czas zaakceptować prawdę.
Max. 250 znaków
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów