No i stało się. Oto okrutnie brzydki zatruwacz krajobrazu ale za to jest w pełni automatyczny. NIe posiada żadnyck kierownic, pedałów tylko touchpada. To "cudo stworzyło Google
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
No i stało się. Oto okrutnie brzydki zatruwacz krajobrazu ale za to jest w pełni automatyczny. NIe posiada żadnyck kierownic, pedałów tylko touchpada. To "cudo stworzyło Google
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za frajda z jazdy autem, jak jesteś jak pasażer autobusu? Cała przyjemność jazdy samochodem polega na prowadzeniu go, a nie na siedzeniu i gapieniu się przez okna.
Na chuj im pasy? Przecież to nie może spowodować wypadku, bo pewnie osiąga prędkość gówna w trakcie lotu z mojej dupy do sedesu.
Zakładam, że będzie opcja sterowanie głosem i będzie to wyglądało mniej więcej tak:
-Googlecar jedź do pracy.
-Miejsce ''praca'' zaakceptowane. Czas dojazdu 22 min. Zapnij pasy. Miłej podróży. Butelka coli niegazowanej tylko 4.99, kiełbasa do grilla razem z podpałką tylko 9.89.
-Googlecar jedź do pracy!
-Możesz pominąć reklamę za 30 sekund... stringi damskie i męskie na wszystkie okazje tylko 12 zł.
-Pierdolę to jadę autobusem... Otwórz drzwi!
-System wykrył odpięte pasy. Procedura startu zresetowana. Wybierz cel podróży.
-Otwórz drzwi kurwa!
-Wykryto niecenzuralne słowa. Poczekaj 20 sek i wydaj komendę ponownie. Znajdujesz się 1 km i 235 m od najbliższego sklepu biedronka, czy chcesz wybrać go za cel podróży?
-Googlecar jedź do pracy.
-Miejsce ''praca'' zaakceptowane. Czas dojazdu 22 min. Zapnij pasy. Miłej podróży. Butelka coli niegazowanej tylko 4.99, kiełbasa do grilla razem z podpałką tylko 9.89.
-Googlecar jedź do pracy!
-Możesz pominąć reklamę za 30 sekund... stringi damskie i męskie na wszystkie okazje tylko 12 zł.
-Pierdolę to jadę autobusem... Otwórz drzwi!
-System wykrył odpięte pasy. Procedura startu zresetowana. Wybierz cel podróży.
-Otwórz drzwi kurwa!
-Wykryto niecenzuralne słowa. Poczekaj 20 sek i wydaj komendę ponownie. Znajdujesz się 1 km i 235 m od najbliższego sklepu biedronka, czy chcesz wybrać go za cel podróży?
Dobry samochód, do pierwszego skrzyżowania. Wyobrażam sobie za 30 lat wszyscy mają automatyczne samochody google, tylko jacyś wariaci bawią się jeszcze w normalne samochody. Nadciąga Tsunami, wariaci spierdalają swoimi wozami, a automatyczne wozy google czekają na aktualizacje
wreszcie będę mógł się spić, i pojadę sobie spokojnie do domu, nie przejmująć się o konsekwencję... miodzio
@pin
Jak będziesz miał prawko powyżej pięciu lat ( w zależności od częstotliwości jazdy) to frajda z prowadzenia się zmniejsza, a pojazd zaczyna służyć jako transport z punktu a do b.
Jak będziesz miał prawko powyżej pięciu lat ( w zależności od częstotliwości jazdy) to frajda z prowadzenia się zmniejsza, a pojazd zaczyna służyć jako transport z punktu a do b.
Mam prawko znacznie dłużej i nie tylko kat. B i jazda sprawia mi cały czas taką samą przyjemność. A jeżdżę dużo i głównie po Polsce, która jak wiadomo rajem drogowym nie jest.
@Ptoon Mam nadzieje, że nie spierdolą sprawy tak jak z YT-em. Bo poza tym mają bardzo kulturalne reklamy.
Inna sprawa, że za YT nie płacisz bezpośrednio a serwery nie pracują na modlitwę, więc raczej jajec z reklamą już nie będzie.
Inna sprawa, że za YT nie płacisz bezpośrednio a serwery nie pracują na modlitwę, więc raczej jajec z reklamą już nie będzie.
Tak bardzo ufali swojemu wynalazkowi, że do testów wzięli margines społeczeństwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów