📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piszczy kurwa jakby go pies ujebał w kule.... na pewno po służbie wypnie się dla psa bo w końcu musi go wynagrodzić...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Dla mnie to wygląda na zoofilię...
Jesteś w błędzie, skoro to pies milicyjny, to jest to bardziej kazirodztwo. O zapchlonych gównach i ich właścicielach nie będę się wypowiadał bo nie mam kompetencji.
to nie jest pies, to jest gutboj, takie zwierzę z Ameryki
Niech ktoś sprawdzi jego stan psychiczny bo ma chyba nierówno pod kopułą..
Tu chodzi o wyciszenie psa. By wiedział że nie ma być cały czas agresywny
Nagle same eksperty się pojawiły. Owczarek prace traktuje jako nagrode ale trzeba ten instynkt radości z gryzienia ograniczać bo był zajebał pół wioski bez powodu. (Film ze spotakania poligono z takim psem bardzo by mnie ubawił)
Kto nie lubi pierdolic glupot do psa niech pierwszy rzuci pileczka
Sadolowi eksperci od szkoleń psów będą pouczać jak policja ma szkolić zwierzęta na służbę...
UP
Nikt tutaj nie poucza...
Tylko śmieszny jest głos tego policjanta. O przepraszam... bardziej pasuje "głosik".
To, że psa trzeba uspokoić to oczywiste, zresztą na filmie widać, jak pies 2 razy chce ujebać swojego partnera. Nie znam się, ale to chyba nie świadczy o doskonałym ułożeniu psa.
Śmieszne jest, że do człowieka gryzionego przez psa (co zapewne boli) krzyczy "DON'T MOVE".... no kurwa nie wiem, czy bym posłuchał... miałem wrażenie, że z miłości do psa zaraz odstrzeli delikwenta.
Nikt tutaj nie poucza...
Tylko śmieszny jest głos tego policjanta. O przepraszam... bardziej pasuje "głosik".
To, że psa trzeba uspokoić to oczywiste, zresztą na filmie widać, jak pies 2 razy chce ujebać swojego partnera. Nie znam się, ale to chyba nie świadczy o doskonałym ułożeniu psa.
Śmieszne jest, że do człowieka gryzionego przez psa (co zapewne boli) krzyczy "DON'T MOVE".... no kurwa nie wiem, czy bym posłuchał... miałem wrażenie, że z miłości do psa zaraz odstrzeli delikwenta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów