Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa byś chociaż domontował jakoś tę kupę.....btw sam też miałem kiedyś taką zajawkę z obserwacją, co dzieje się z torowiskiem podczas przejazdu, na cel wybrałem Thallys w Belgii, pociąg w stylu ICE czy TGV, prędkość z jaką chciałem go nagrać to 349 km/h - niestety wejście na torowisko to istny fort Knox, płoty na 10m, woda, kamery itp, przy trzeciej próbie zjawiły się jakieś służby które wytłumaczyły mi, że jak tam wtargnę to nawet do 2 lat puszki, grube wykroczenie - odpuściłem sobie..
Bo tak jest w każdym cywilizowanym kraju. Linie kolei dużych prędkości są całkowicie odizolowane i niepowołane osoby nie mają do nich dostępu. Nie ma też jednopoziomowych skrzyżowań z drogami. Dzięki temu pociąg śmiga 300+km/h i nie zwalnia do 20 co kilka minut, bo rogatki na jakimś szczerym polu się nie zamknęły i tak nakazuje mu sygnalizacja...
W chuj fascynujące...
Najpierw 50 sekund w których nie dzieje się nic a potem kolejne w których też nic się nie dzieje... jeszcze jakby się chociaż ktoś zesrał na to Go Pro.... W chuj dobry materiał...
Powiem ci co jest w tym fascynujące ćwoku (tak to jest wycieczka osobista)
a no to że przy około 120km/h prędkość tego pociągu to około 35 metrów na sekundę....
Na filmie pociąg przejeżdża nad kamerą przez około 60 sekund ?
Wiesz co to oznacza ? Że pociąg ma długość około 2000m... czyli dwóch kilometrów....
A to jednoznacznie pozwala stwierdzić że jest dłuższy niż wiocha w której żyjesz
Mało tego.. wiesz jaka moc jest potrzebna żeby rozpędzić takie bydle do takiej prędkości i ją utrzymywac ?
Nie wiesz.. ja też nie - ale pewnie zaraz ktoś to policzy
Powiem ci co jest w tym fascynujące ćwoku (tak to jest wycieczka osobista)
a no to że przy około 120km/h prędkość tego pociągu to około 35 metrów na sekundę....
Na filmie pociąg przejeżdża nad kamerą przez około 60 sekund ?
Wiesz co to oznacza ? Że pociąg ma długość około 2000m... czyli dwóch kilometrów....
A to jednoznacznie pozwala stwierdzić że jest dłuższy niż wiocha w której żyjesz
Mało tego.. wiesz jaka moc jest potrzebna żeby rozpędzić takie bydle do takiej prędkości i ją utrzymywac ?
Nie wiesz.. ja też nie - ale pewnie zaraz ktoś to policzy
Tak bardzo wyjebane...
I nie, nie jest to kurwa interesujące nadal.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów