skoki B.A.S.E Pro-Level
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
skoki B.A.S.E Pro-Level
Corliss już raz jebnął, przeżył i dalej lata skubany. krata regionalnego mu się należy.
lubię gościa. fajny odlot. ale też szkoda mi go, bo pewnego razu on, albo ktoś z jego ekipy nie weźmie pod uwagę wysokości_rozrzedzonego powietrza, lub wilgotności (również zmienna w gęstości oporu). o przypadkowym powiewie wiatru nie wspomnę. hmm... uzależniony koleś od ciśnienia xD. zaiskrzy pewnie i po śmierci na hardzie . najlepiej na tym wyjdzie rat-pull.
@up dlaczego ci go szkoda typ jest zdrowy robi to co kocha i dostaje z tego zajebiste siano czego chciec wiecej ?
Do zobaczenia na hardzie.
lubię gościa. fajny odlot. ale też szkoda mi go, bo pewnego razu on, albo ktoś z jego ekipy nie weźmie pod uwagę wysokości_rozrzedzonego powietrza, lub wilgotności (również zmienna w gęstości oporu). o przypadkowym powiewie wiatru nie wspomnę. hmm... uzależniony koleś od ciśnienia xD. zaiskrzy pewnie i po śmierci na hardzie . najlepiej na tym wyjdzie rat-pull.
no i ? Umrze na sto procent, więc żyje na sto procent. Sam bez skydiving'u nie wyobrażam sobie życia. To trzeba przeżyć, na filmikach czy to związanych z base jumping'iem czy skydiving'iem, tak naprawdę nie poczujesz ani 1 % z tego co czeka cię w powietrzu.
nie żebym się czepiał, ale to nie jest B.A.S.E. - ta dyscyplina polega na skakaniu ze spadochronem z obiektów naziemnych, jak nazwa wskazuje.
Kurwa jak ja bym chciał latać z tym wdziankiem ale to już nie w tym życiu. Kiedyś się zastanawiałem czy robić kat. A i kupić motocykl czy zapisać się na kurs skoczka no i skończyło się na moto Zostały mi skoki w tandemie tylko
DonMiguel napisał/a:
nie żebym się czepiał, ale to nie jest B.A.S.E. - ta dyscyplina polega na skakaniu ze spadochronem z obiektów naziemnych, jak nazwa wskazuje.
Masz rację - to odłam spadochroniarstwa zwany Wingsuit.
DonMiguel luz majonez male przejezyczenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów