Według źródła bilans śmiertelny to 6 porażonych prądem osób.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Banglijczyk, Hindus, dwa bratanki ...
Jest prąd, jest zabawa.
I takie procesje to ja rozumiem.
Jest prąd, jest zabawa.
I takie procesje to ja rozumiem.
I to się nazywa hinduska imprezka
Myślę że wyjebanie się pod kable z prądem to punkt kulminacyjny tego obrządku. Bez tego ceremonia jest nie ważna, nie pójdą do nieba jeśli tego nie zrobią.
I oni na księzyc polecieli? Patrzcie bo uwierzę.
20 kV napięcia 3 metry nad ziemią, to musiał jakiś beżowy inżynier wymyślić
Albo tam są miliony nieizolowanych przewodów z prądem na wysokości 3 metrów albo w kraju z 1,4 mld ludności mają takich imprez milion dziennie...
A tak na serio: ci co nadal stali na tej platformie patrząc jak obok sie smażą to mieli także przegwizdane - uciekać czy zostać, niełatwa decyzja. I myślałem że ktoś się poświęci i autem przepchnie to cus na kółkach z metr z powrotem.
A tak na serio: ci co nadal stali na tej platformie patrząc jak obok sie smażą to mieli także przegwizdane - uciekać czy zostać, niełatwa decyzja. I myślałem że ktoś się poświęci i autem przepchnie to cus na kółkach z metr z powrotem.
Hard w poczekalni oraz głównej coraz częściej . Może dzięki temu coraz mniej dzieci w wieku wczesnoszkolno-gimnazjalnym będą wrzucać tu pizdoki. Jeszcze tylko flodzi dać bana za pizdoki i by było cudownie .
Kanał na Y.T "Km2bp"
I oni na księzyc polecieli? Patrzcie bo uwierzę.
Na Księżycu nie ma przewodów, więc kałolądownik jest bezpieczny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów