18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
K................k 2010-04-07, 20:40 6
Rampage, przykro mi. To jest Sadistic. Na stronę z transwestytami wchodź sobie dla przyjemności. Tutaj Twoim obowiązkiem jest raz dziennie obejrzeć Azjatkę z penisem
Zgłoś
Vethuleion 2010-04-07, 20:52
Na moje specjalistyczne oko to z 28 cm bedzie.
Zgłoś
kamyk69 2010-04-07, 21:47
Absolutny brak cycków... w dodatku z członkiem... króliczek sadistica jak chuj.

Nie jestem rasistą, bo rasizm to przestępstwo. A przestępstwa są dla czarnych. Jebać Frajerów. JF na 100%
Zgłoś
B................a 2010-04-07, 22:16
chuj chyba grubszy od jej/jego ręki
Zgłoś
W 2010-04-07, 22:28
laska ?
laskę to ma, ale w majtkach.
Zgłoś
Aleyou 2010-04-07, 22:37
hah, pytanie, czy ptaki czy łoniaki
Zgłoś
macko3339 2010-04-07, 22:44
Widać że dziecko jeszcze pampers nosi.

Polaryzacja mentalności twojego umysłu nie obliguje na dalszą merytoryczną konwersacje z tobą.
Zgłoś
Rience 2010-04-07, 22:48 1
Fake, zółtki nie mają tak dużych fiutów.
Zgłoś
foad69 2010-04-07, 23:00 2
Rampage_ napisał/a:

Ja pierdole, jak by ktoś zachciałby oglądać sobie laski z fiutami, to by sobie wszedł na stronę poświęconą transwestytom. Ani to nie jest śmieszne ani nic !

Wyjdź.

Edit:
Aż przejrzałem posty. Poważnie weź stąd wypierdalaj, bo już lepiej patrzeć na Azjatki z fujarą, niż posty kolejnego idioty w stylu:

Wypierdalać z tym !

Ja tu nie mówię o pojedynczych tematach. Teraz co drugi wątek, to kompletny shit, powinno się nałożyć jakiś filtr na takie gówno ! Poza tym ja też proponuję znaleźć godny materiał, a potem go wrzucać. A nie jakieś pierdolone owady z google grafika. Ja pierdole ! Ten portal się już mija z celem ! Teraz się liczy tylko walka o piwa ! I naprawdę, nie przeszkadzają mi tutaj materiały nie związane z czarnym humorem, dopóki są ciekawe !

Nie dziwię się, że ludzie powoli zaczynają opuszczać ten portal.

Szkoda, że nie ma opcji minusa

Jak bym chciał sobie pooglądać radzieckie samoloty, to bym wszedł na histora.com, KURWA !

Ja pierdole, załamuje mnie, to co się dzieje z sadistic-iem.

Ja pierdole... Coraz gorzej z sadistic się dzieje...

A to tylko pierwsza strona. Nie podoba się? To idź sobie stąd. Nic nie wrzucasz, nikt cię tu nie chcę, umrzyj.

You're looking for the one who fucked your mom
It's not me
It's not me
You're looking for the one who made you cry
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
Zgłoś
JebakLeśny 2010-04-07, 23:53 1
może to bujne łoniaki... no dobra wiem, że nie
Zgłoś
pasholvon88 2010-04-08, 7:16
jaka gorąca? w tle raczej widać ośnieżony stok. cieszy się toto na zjeżdżanie może...
Zgłoś
Andruch 2010-04-08, 19:02
Wiecie krążą legendy ze kiedyś nawet nie było ludzi udających inną płeć i wszyscy byli normalni
Zgłoś
luki24 2010-04-09, 13:09 1
moim zdaniem to skupisko włosów łonowych, macie jakieś skrzywienie z tym wackami

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
Krav_Maga_Zawsze_Pomaga 2011-01-24, 18:14
To Japonka- fiut za duży jak na Azjatę, a znając owe panny to jak nic łoniaki.
Zresztą i tak kto w koncu napisze że wierciłby w poroże...

Trzy słowa do moderatora prowadzącego: Chuj ci (w) dupe!

Muay Thai powietrzem;
Krav Maga wodą;
Legia życiem.
Zgłoś
n................6 2011-07-09, 17:53
kundziorka86 napisał/a:

to nie chuj tylko podpaska XXXXL

Kaj tu widzisz podpaska XXXXL ???
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów