📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Rampage, przykro mi. To jest Sadistic. Na stronę z transwestytami wchodź sobie dla przyjemności. Tutaj Twoim obowiązkiem jest raz dziennie obejrzeć Azjatkę z penisem
Na moje specjalistyczne oko to z 28 cm bedzie.
Absolutny brak cycków... w dodatku z członkiem... króliczek sadistica jak chuj.
Wyjdź.
Edit:
Aż przejrzałem posty. Poważnie weź stąd wypierdalaj, bo już lepiej patrzeć na Azjatki z fujarą, niż posty kolejnego idioty w stylu:
Wypierdalać z tym !
Ja tu nie mówię o pojedynczych tematach. Teraz co drugi wątek, to kompletny shit, powinno się nałożyć jakiś filtr na takie gówno ! Poza tym ja też proponuję znaleźć godny materiał, a potem go wrzucać. A nie jakieś pierdolone owady z google grafika. Ja pierdole ! Ten portal się już mija z celem ! Teraz się liczy tylko walka o piwa ! I naprawdę, nie przeszkadzają mi tutaj materiały nie związane z czarnym humorem, dopóki są ciekawe !
Nie dziwię się, że ludzie powoli zaczynają opuszczać ten portal.
Szkoda, że nie ma opcji minusa
Jak bym chciał sobie pooglądać radzieckie samoloty, to bym wszedł na histora.com, KURWA !
Ja pierdole, załamuje mnie, to co się dzieje z sadistic-iem.
Ja pierdole... Coraz gorzej z sadistic się dzieje...
A to tylko pierwsza strona. Nie podoba się? To idź sobie stąd. Nic nie wrzucasz, nikt cię tu nie chcę, umrzyj.
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
może to bujne łoniaki... no dobra wiem, że nie
jaka gorąca? w tle raczej widać ośnieżony stok. cieszy się toto na zjeżdżanie może...
Wiecie krążą legendy ze kiedyś nawet nie było ludzi udających inną płeć i wszyscy byli normalni
moim zdaniem to skupisko włosów łonowych, macie jakieś skrzywienie z tym wackami
Muay Thai powietrzem;
Krav Maga wodą;
Legia życiem.
Zresztą i tak kto w koncu napisze że wierciłby w poroże...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów