📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typ spierdalał jak NPC z GTA, tylko po co laska sobie łeb polała, skoro nie chciała się spalić ze wstydu? W końcu próbowała gasić.
majeńka napisał/a:
Świetny pomysł, muszę kiedyś spróbować jak ktoś mnie wkurwi!
Tak to jest jak się wpierw nie potrenuje. Zrobiłabym kukłę, i parę razy spróbowała ją testowo oblać i podpalić aby wyrobić odruchy, oczywiście z mokrym ręcznikiem i gaśnicą w pogotowiu. Tu laska się szybko ugasiła, ale wolę nie ryzykować.
Daj swoje zdjęcię, wydrukuję i przykleję na twarzy kukły. W samym treningu to nie pomoże, ale nastrój poprawi jak cholera.
ty to jesteś zdrowo pierdolnięta
tolek01 napisał/a:
ty to jesteś zdrowo pierdolnięta
Przecież to jakaś żałosna stara ulana krowa, co z domu nie wychodzi, a jak wyjdzie to tego nie chce nawet ruszyć najgorszy menel.
Nie dziwne że pierdolnięta jak żadnych perspektyw już nie ma.
@bercisko: Wyglądało na to, że ok. 1.5 l mu zpodała. Jak na taki krótki odcinek, jaki przebiegł. To spalanie ma w chuj duże.
jednak MTG to nie fantasy
ShepardR34 napisał/a:
Hej, a co to ma być?!? Jakiś śmieciuch typu ShepardR34 niech sobie szczeka, pies go chędożył — ale ty @Okrutnik_wadowicki się z tego piwa wytłumacz!Przecież to jakaś żałosna stara ulana krowa, co z domu nie wychodzi, a jak wyjdzie to tego nie chce nawet ruszyć najgorszy menel.
Nie dziwne że pierdolnięta jak żadnych perspektyw już nie ma.
Ulana to ja nie jestem, za takie insynuacje skierowanie na turnus w Oświęcimiu to mało.
Stara może już trochę, ale jeszcze nie do końca — póki co tytułu najpiękniejszej nie oddam (jest np. takie japco z napisem ΚΑΛΛΙΣΤΙ — kiedyś się Afrodyta z Ateną o nie biły). Jeszcze nawet futra z dalmatyńczyków sobie nie kupiłam ani magicznego lustra do detekcji pretendentek na Allegro nie zaczęłam szukać.
Zaś to że z chałupy rzadko wychodzę to efekt depresji a nie brzydoty. Po kiego mam się od kompa ruszać jak pracuję zdalnie?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów