📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zulu-Gula napisał/a:
Bohaterem pierwszego planu jest wkurwiający, ujebany przewód.
Który mógł mieć swoją rolę ale nie miał. Tym razem. Zgaduję, że ma potencjał.
Szkoda że nie miała młotka pod ręką. Szybko i skutecznie ugasiła by pożar własnej głowy.
"I tak zaczyna się
Ta niewiarygodna historia
Choć ostrzegałam go
On płonął jak żywa pochodnia
Więc jaki sens
W kochaniu jest
Gdy wokół miejsca brak
Dla spalonych serc
Kochanie ty strzeż się strzeż"
Ta niewiarygodna historia
Choć ostrzegałam go
On płonął jak żywa pochodnia
Więc jaki sens
W kochaniu jest
Gdy wokół miejsca brak
Dla spalonych serc
Kochanie ty strzeż się strzeż"
Czyżby to było z Paragwaju?
Buchajstos napisał/a:
Czyżby to było z Paragwaju?
Tak jest, w ich stolicy czyli Asunción. Jak sobie wpiszesz w google numer telefonu z szyldu to można zobaczyć dokładny adres
Świetny pomysł, muszę kiedyś spróbować jak ktoś mnie wkurwi!
Daj swoje zdjęcię, wydrukuję i przykleję na twarzy kukły. W samym treningu to nie pomoże, ale nastrój poprawi jak cholera.
tolek01 napisał/a:
Tak to jest jak się wpierw nie potrenuje. Zrobiłabym kukłę, i parę razy spróbowała ją testowo oblać i podpalić aby wyrobić odruchy, oczywiście z mokrym ręcznikiem i gaśnicą w pogotowiu. Tu laska się szybko ugasiła, ale wolę nie ryzykować.siebie tak jakoś oszczędnie polała
Daj swoje zdjęcię, wydrukuję i przykleję na twarzy kukły. W samym treningu to nie pomoże, ale nastrój poprawi jak cholera.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów