Grunt jej się pali pod nogami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakim cudem ona dożyła swojego wieku ja pierdole
Co to tam wybuchlo? Ja chyba nie rozumiem xD Czemu ona az tak sie zapalila?
Pyszuki napisał/a:
Co to tam wybuchło? Ja chyba nie rozumiem xD Czemu ona aż tak sie zapalila?
Baba wjebała się kopytami w jakiś pojemnik który robił za lampę/ognisko i przewróciła go. Paliwo się wylało, a ta jeszcze w to wlazła...
Powiem że takie ciulstwo naprawdę jest łatwo przeoczyć zobaczcie tor jej marszu. najpierw prosto i spokojnie ominęła a potem obróciła się w stronę gościa i do niego zaczęła się zbliżać i bum. Ominęła odhaczyła że ominięte a potem to już nie ważne.... Niektórzy nie zdając sobie mają nawet trochę ograniczone pole widzenie kto wie co było a to jakaś niska pierdoła była zatem łatwo mogła jej zniknąć jak koncentrowała się na czymś innym. Mój dziadek miał problem i ograniczeniem pola widzenia do takiego stanu że nic nie mogło leżeć na ziemi na normalnych ciągach którymi chodził po domu bo by tego nie zauważył...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów