📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chodzą dookoła z tymi gaśnicami, a pożar dalej szaleje.
Też mam taką apkę, ale nie wiedziałem że niedziała.
Też mam taką apkę, ale nie wiedziałem że niedziała.
Chętnie obejrzałbym ten filmik ze wszystkich 248 kamerek, które to nagrywały
Szkoda 370ztki, ale kierowca debil, więc i tak autko by skończyło swoj żywot na slupie w lepszym wypadku
Dzidek
No toż jakim trzeba być idiotą aby fajczącą się karocę nagrywać z bliska. Dziwne że nie było happy endu.
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:
Szkoda 370ztki, ale kierowca debil, więc i tak autko by skończyło swoj żywot na slupie w lepszym wypadku
To nie jest 370Z.
Mogli jeszcze wejść do tego palącego auta by ładniejsze ujęcie zrobić. Szkoda, że nie ma końcówki, czuję niedosyt.
Na drogach będzie trochę bezpieczniej. Przez chwilę...
dżonyłojlker napisał/a:
To nie jest 370Z.
To Fiat Marea Weekend_LX. Można nim driftować tylko na wstecznym.
Dżony na ile ci prawko zabrali za jazde po pijaku? Na Ukrainie będziesz musiał robić na nowo?
baronturbina napisał/a:
To Fiat Marea Weekend_LX. Można nim driftować tylko na wstecznym.
Dżony na ile ci prawko zabrali za jazde po pijaku? Na Ukrainie będziesz musiał robić na nowo?
Nie będę musiał, na UPAdlinie kupuje się prawko na każdym bazarku za 10$
A fiatem marea weekend z R5 to na wstecznym faktycznie można pokręcić, tyle, że po kilku kółkach, półośka wyskakuje z przegubu.
dżonyłojlker napisał/a:
Nie będę musiał, na UPAdlinie kupuje się prawko na każdym bazarku za 10$
A fiatem marea weekend z R5 to na wstecznym faktycznie można pokręcić, tyle, że po kilku kółkach, półośka wyskakuje z przegubu.
Wypadał ci bo tankowałeś na Ukrainie paliwo do traktorów. Jak sam się przekonasz w Polsce mamy lepsze paliwa. Wasze ukraińskie lanosy chodzą na nim jak złoto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów