Szybko się nasiliło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szybko się nasiliło
SupremeLeader napisał/a:
Tego z gaśnicą podziwiam za zajebisty optymizm.
Ja go podziwiam za to, że wcześniej podbiegł z butelką szampana. Chyba chciał zrobić prysznic jak na wręczaniu pucharów w Formule 1. Później sięgnął po gaśnicę.
Syn_Milionera napisał/a:
Wieś się bawi zimne ognie woooooooooooow.
Łoo kurła! Zaiste! Śmiechu co nie miara, weź ty już się odpieprz od tej wsi, co jeden to lepszy, bo wieś to bo wieś tamto. Byłeś kiedykolwiek poza jak mniemam sowim blokowiskiem?
Wiesz w ogóle jak to wygląda z "Praktyki"?
A jebać to, miej swoje poglądy i ja swoje zachowam.
Bywaj
Ja to nie wierzę, że oni tyle czasu stoją i się patrzą zamiast spierdalać. Najlepsza laska w 26s z telefonem, musi mieć coś na fejsbunia, pożar poczeka...
Co za Maliniak bystry z pochodnią w ręce... I jeszcze kurwa ździwiony, że się zapaliło.
Saika napisał/a:
Łoo kurła! Zaiste! Śmiechu co nie miara, weź ty już się odpieprz od tej wsi, co jeden to lepszy, bo wieś to bo wieś tamto. Byłeś kiedykolwiek poza jak mniemam sowim blokowiskiem?
Wiesz w ogóle jak to wygląda z "Praktyki"?
A jebać to, miej swoje poglądy i ja swoje zachowam.
Bywaj
Ja bywam regularnie na różnych i poza mnóstwem zjebanych cech u tych ludzi, spokojnie też mogę dodać nieumiejętność pisania.
Organizatorzy nie wiedzieli co stało się w coconaut grove w 1942 i takie tego efekty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów