Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patrząc po komentarzach wszyscy jesteście pizdami jednostrzałowymi. Kurwa pilka nozna nie, walki nie, motory nie. Ja jebie. Czym Wy się zajmujecie w zyciu? Serio jesteście takimi pizdami co z piwnicy nie wychodzą i śpią z rodzicami, a jedynym zajęciem w życiu które dodaje adrenaliny to wyjście samemu przed dom po pocztę?
Nie zapomnij dupy podetrzeć jak skończysz, bo biały ortalion upierdolisz brązem.
Nie zapomnij dupy podetrzeć jak skończysz, bo biały ortalion upierdolisz brązem.
Mogę Tobą podetrzeć. Bo wątpię, że w ryj byś mi takie słowa powiedział. Ale jasne, w Necie każdy kozak, a po spotkaniu jestem pewien, że wygladalbys jak ten z filmiku.
Z tym, że on ma jaja i wytrzymał tyle strzałów, Ty po jednym byś prosił o zaprzestanie, a po kolejnym byś już nie był świadomy, że jesteś okładany.
No ale cóż. Żyj sobie w swojej bańce, w której jesteś nietyklany, bo sprzed kompa nie odchodzisz
Mogę Tobą podetrzeć. Bo wątpię, że w ryj byś mi takie słowa powiedział. Ale jasne, w Necie każdy kozak, a po spotkaniu jestem pewien, że wygladalbys jak ten z filmiku.
Z tym, że on ma jaja i wytrzymał tyle strzałów, Ty po jednym byś prosił o zaprzestanie, a po kolejnym byś już nie był świadomy, że jesteś okładany.
No ale cóż. Żyj sobie w swojej bańce, w której jesteś nietyklany, bo sprzed kompa nie odchodzisz
Ale Ty jesteś męski i stanowczy. Napewno tak by było. W życiu nie odważył bym się ci tak powiedzieć prosto w twoją nieskalaną i inteligencją twarz. Przepraszam za słowa bo nie wiedziałem że piszę do mistera dożynek Podlasia 2023.
Prymitywny sport dla prymitywnego widza.
Czyli m.in. dla ciebie.
Bo chyba nie odwiedzasz sadola, żeby pooglądać bawiące się kotki?
Ale Ty jesteś męski i stanowczy. Napewno tak by było. W życiu nie odważył bym się ci tak powiedzieć prosto w twoją nieskalaną i inteligencją twarz. Przepraszam za słowa bo nie wiedziałem że piszę do mistera dożynek Podlasia 2023.
Nie wiesz kim jestem, jak wyglądam, a tym bardziej jakie mam wykształcenie, a wchodzisz właśnie na ten temat. Chłopcze takich jak ty jest na pęczki w Necie. A rzeczywistość szybciutko ich weryfikuje. Typowy internetowy debil
[ Dodano 2024-06-05, 14:14 ]
Najpierw naucz się poprawnie pisac "na pewno", a potem miej czelność coś o inteligencji pisać. A na Podlasiu nigdy nie bylem i nie mam zamiaru jechać
Nie wiesz kim jestem, jak wyglądam, a tym bardziej jakie mam wykształcenie, a wchodzisz właśnie na ten temat. Chłopcze takich jak ty jest na pęczki w Necie. A rzeczywistość szybciutko ich weryfikuje. Typowy internetowy debil
Najpierw naucz się poprawnie pisac "na pewno", a potem miej czelność coś o inteligencji pisać. A na Podlasiu nigdy nie bylem i nie mam zamiaru jechać
Ty tumanie haha. Gdzie pisałem
Coś o twoim wykształceniu? Napisałem w skrócie że tępy prostak z ciebie (ale jednak coś z tym wykształceniem jest na rzeczy). Intelektualne dno jesteś banderowcu
[ Dodano 2024-06-05, 15:37 ]
Kretynie umiejętność pisania ma się nijak do inteligencji, ale skoro nie jesteś nią skalany to…. Choć w google odpal co to jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów