📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sport dla masochistów, sadystów i debili. Mówię o zawodnikach, nie o widzach. Na tej stronie oglądamy niejednokrotnie dużo bardziej rozjebane ryje
Może debil, może patus. Może to jedyna rzecz jaką umie robić w życiu i wie że jak nie to, to czeka go zasiłek albo etat w gówno fabryce azbestu. Na gołe pięści wyjść się z kimś napierdalać to mimo wszystko trzeba mieć "odrobinę" jaj. A dostać takie strzały na pysk i nie paść na deki to w moim osobistym odczuciu szacunek.
Nawalanie się po najważniejszym organie z całej siły, i ludzie czekają aż ktoś tak przywali drugiemu w łeb żeby najlepiej go na noszach wynieśli i wtedy każdy zadowolony. Może być bardziej prymitywnie? pewnie może, walki gladiatorów w starożytnym Rzymie.
Żenada w chuj biorąc pod uwagę, że Super Express to sponsor tego zjawiska.
Sposób na pozbycie się głupka wioskowego ze wsi, z pożytkiem dla wszystkich.
Jeden z najbardziej widowiskowych sportów
Adrenalina, siła i współzawodnictwo. Uwielbiam ten dreszczyku emocji...
Adrenalina, siła i współzawodnictwo. Uwielbiam ten dreszczyku emocji...
jeszcze kilka takich walk a na jedzenie będzie papu mówić ... przecież to prowadzi do takich uszkodzeń mózgu że po czasie będzie się zachowywał jakby po 2 udarach był ..
Po to w innych sportach maja rekawice - nie zeby ochraniac rece tylko glowy przeciwnikow. Te typy skoncza z powaznymi urazami mozgu jak beda miec 40-50 lat max. Nawet bokserzy z konkretnymi rekawicami maja z tym problem. To jest czysta glupota.
Xd i najlepsze że pewnie za walkę dostał 10 klocków. Potem leczenie na koszt państwa takiego Downa. To nie Sport a bijatyka dla debili xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów