Zagrożenie oparzeniowe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zagrożenie oparzeniowe
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gorąca dziewczyna
Czarny się oparzył.
Stojącego na przystanku autobusowym Murzyna otacza grupka wyrostków
skandujących:
- Małpa, małpa, małpa!
Po chwili zjawia się policjant.
Murzyn pyta go:
- Nie zareaguje pan?
Policjant zaskoczony:
- O! W dodatku mówi!
Stojącego na przystanku autobusowym Murzyna otacza grupka wyrostków
skandujących:
- Małpa, małpa, małpa!
Po chwili zjawia się policjant.
Murzyn pyta go:
- Nie zareaguje pan?
Policjant zaskoczony:
- O! W dodatku mówi!
Czego się spodziewać od małp ?
Dobra żarty żartami ale to może się to przydarzyć każdemu nie tylko czarni nagrywają takie filmiki, nie bronie ich ale ogarnijcie sobie takiego chodziłby childish gambino czyli Donald glover niby zwykły raper ale bardzo uzdolniony człowiek aktor i inne nie można skreślać ludzi z powodu tylko takiego że mają inny kolor skóry jaa wiem tyle że jestem bardzo najebany ale naszła mnie myśl że warto dać każdemu szansę posłuchajcie sobie takiego znanego utworu jak this is Ameryka i się skupcie oglądacie co tam się dzieje nie tylko bialym ludzia podoba się to co się dzieje w Ameryce to tak jakby pokazywać na sadystiku tylko lewacka głupotę i udowadniać tym że biały człowiek do małpa przemysxie to
FEjk jak chuj.
Tańczą przy kuchence pod kamerkę.
Kamerka ustawiona na właczony bez potrzeby palnik, który ma sugerowac, ze coś się podgrzewa, lecz kurwa nie na włączonym palniku.
Przypierdolił ideali ew patelnie tak jak trzeba było dla pożądanego efektu
Ogólnie nawet murzyn nie moze być tak upośledzony intelektualnie, żeby zrobić coś taakiego.
Tak się zarabia na pelikanach.
Tańczą przy kuchence pod kamerkę.
Kamerka ustawiona na właczony bez potrzeby palnik, który ma sugerowac, ze coś się podgrzewa, lecz kurwa nie na włączonym palniku.
Przypierdolił ideali ew patelnie tak jak trzeba było dla pożądanego efektu
Ogólnie nawet murzyn nie moze być tak upośledzony intelektualnie, żeby zrobić coś taakiego.
Tak się zarabia na pelikanach.
Umiem_modować napisał/a:
Też się zastanawiałem czemu włączona jest nieużywana grzałka, ale przecież tacy użytkownicy mogą włączyć grzałkę obok patelni i po godzinie się dziwić, że nadal żarcie zimne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów