No widać, że znasz się na piwie jak świnia na gwiazdach, przestań się ośmieszać.
Znam się na piwie, jak twoja stara na obciąganiu kutasów, czyli całkiem nieźle, więc stul jape i siedź cicho i czekaj grzecznie, aż twoja matka skończy polerować mi berło i dostanie wypłatę i zrobi te zakupy w biedrze i w końcu będziesz miał co żreć.
Tylko i wyłącznie wódeczka a nie jakieś gówno
Wóda jest prymitywna. Tylko winko. Choć w zasadzie wszystkim można się tak samo źle sponiewierać.
Wóda jest prymitywna. Tylko winko. Choć w zasadzie wszystkim można się tak samo źle sponiewierać.
Wino dobre ale tak na smaka a wóda dobra na wszystko
Nie dość że lane jest kiepskie to jeszcze zanim zbudowali tą piramidę to były kompletnie do kitu. Czyli ma strata
lane kiepskie? xD jak tak uważasz to pozdro 600 na rejonie i nie pij już w godzinach pracy
Znam się na piwie, jak twoja stara na obciąganiu kutasów, czyli całkiem nieźle, więc stul jape i siedź cicho i czekaj grzecznie, aż twoja matka skończy polerować mi berło i dostanie wypłatę i zrobi te zakupy w biedrze i w końcu będziesz miał co żreć.
typowy bełkot pryszczatego 13-letniego grubego w chuj incella --- nie ma za co
Kurwa, panie kapitanie, ale mu pan powiedział!
Tylko i wyłącznie wódeczka a nie jakieś gówno
Cztery razy wóda, cztery razy.
No i chuj, no i cześć.