📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
0:56 ja też kurwa!
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Grodajnia.pl - serwis o grach, sprzęcie i nie tylko serdecznie polecam
Owicz ma świetne teksty...takie... polskie
Jedna z ciekawszych gier dzieciństwa.
Jedna z ciekawszych gier dzieciństwa.
Uważam, że limit piw, by film przeszedł na główną powinien zostać zwiększony z 15 do 50, żeby takie gówna nie śmieciły głównej.
Pomyśleć, że to już 13 lat.
Wszystkim tym, którzy hejtują proponuję przejść, to nie tak jak dziś 10 żyć, milion podejść i czerwone obwódki na ekranie. Umierasz = game over. Brak save'a = jesteś w dupie.
Gra mojej młodości, teraz takich już nie robią...
Gloria Victis.
Wszystkim tym, którzy hejtują proponuję przejść, to nie tak jak dziś 10 żyć, milion podejść i czerwone obwódki na ekranie. Umierasz = game over. Brak save'a = jesteś w dupie.
Gra mojej młodości, teraz takich już nie robią...
Gloria Victis.
nie komentuje tego gówna zbyt obszernie bo szkoda mi czasu, ale WYPIERDALAĆ Z TYMI GRAMI z Sadistica. KURWA co to jest???? Co mnie kurwa gry interesują?? co 3 post jest o grach. Jak kogoś interesuje ta tematyka to wie gdzie zaglądnąć w czeluściach tego pierdolonego internetu. JA CHCE SADISTICA!!!! murzynów żydów i pedałów, obrażanych, obsrywanych i obrzygiwanych i koniec basta i kurwa kropka.
O reszcie "krytyków" nie wspomnę, bo szkoda słów. Zróbcie sami jakiś temat, to chętnie go skrytykujemy.
Prawdziwe polskie podejście. Sami nic nie zrobią, ale pierwsi do obrzucania błotem.
Za gorkiego zawsze piwo!
@Proximate: 0 tematów, a piszesz by wprowadzić nowe zasady dotyczące wchodzenia tematów na główną.
O reszcie "krytyków" nie wspomnę, bo szkoda słów. Zróbcie sami jakiś temat, to chętnie go skrytykujemy.
Prawdziwe polskie podejście. Sami nic nie zrobią, ale pierwsi do obrzucania błotem.
Za gorkiego zawsze piwo!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów