18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Górska rowerzystka
~Velture • 2023-07-04, 15:33
Na wąskiej drodze, kiedy światło słoneczne delikatnie obalało się na malowniczych ulicach, kobieta cieszyła się wolnością jazdy na swoim rowerze. Nagle, nieoczekiwanie, samochód zatrzymał się gwałtownie przed nią, przerywając jej harmonijną podróż. W wyniku tego nagłego zatrzymania, kobieta utraciła równowagę i spadła w rowie, zaskoczona i lekko zraniona. Niemniej jednak, nieznajomy mężczyzna na rowerze, który obserwował całą sytuację, nie wykazał empatii. Zamiast tego, złośliwie i nieodpowiedzialnie, zaczął śmiać się z nieszczęścia kobiety, dodając do jej wstydu i rozczarowania.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-07-04, 15:41 16
Tłusta świnia ostatni raz jechała na rowerze... chyba kurwa jak na komunię dostała. I to jeszcze elektryk dla leniwych wieprzy. Teraz już nigdy nie wsiądzie na rower, a jak zdechnie, to będą musieli ścianę wyburzać, by wynieść tłuste truchło.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Con4terPro96 2023-07-04, 15:44 6
"Nagle, nieoczekiwanie, samochód zatrzymał się gwałtownie przed nią" - że co kurwa? ja myślałem że prawie z piskiem jej przed tłustą mordą przyhamował a on tylko zwolnił powoli i się zatrzymał ... a że tłusta locha sadła w pionie utrzymać nie potrafi to już inna bajka
Zgłoś
darek1234 2023-07-04, 16:02 5
Jechała na rowerze i wywołała...

Zgłoś
zielu75 2023-07-04, 16:03
Prawdziwy sadol . PIWO
Zgłoś
KoniecZartow 2023-07-04, 16:44
See you later
Zgłoś
Antoni79 2023-07-04, 16:45
Ale tłuste dupsko. Na tym rowerze będzie musiała Brazylię dookoła objechać, żeby coś poprawić.
Zgłoś
SzymonL8 2023-07-04, 16:46 1
Lawina i trzęsienie ziemi, a jak w jakąś kałużę wpadło to coś, to jeszczen tsunami.
Zgłoś
opetaniec 2023-07-04, 17:10 8
Gruba, bo gruba, ale z tym walczy. To się ceni...
Zgłoś
t................e 2023-07-04, 17:18 9
Trzeba było jej zrzucić rower żeby sobie wyjechała
Zgłoś
Infiniti09 2023-07-04, 17:23
ja pierdole, ale ulep xD
Zgłoś
mesjans 2023-07-04, 17:27
No co, znalazła skrót.
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-07-04, 17:35 6
opetaniec napisał/a:

Gruba, bo gruba, ale z tym walczy. To się ceni...

Jeżdżąc na elektryku, czy z niego spadając?

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
gshock 2023-07-04, 17:37 7
Jebany spaślak nawet nie potrafi utrzymać równowagi na rowerze. Zostawić, może stado dzików ja zaakceptuje i razem będą ryć ziemię.
Zgłoś
JamPawel 2023-07-04, 18:59 1
Piwo za opis filmu dla niewidomych, ale szkoda, że nie brajlem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów