Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nowoczesne maszyny są tak ciasno upakowane, że trzeba się nieźle nagimnastykować.
miałem do niedawna opla corsę, kurwa wymiana H7 wymaga gumowego nadgarstka tak najebali pod maską...
miałem do niedawna opla corsę, kurwa wymiana H7 wymaga gumowego nadgarstka tak najebali pod maską...
To huj...
Jest model Alfy, co żeby wymienić świece trzeba silnik wyjmować...
To huj...
Czyli alfa z bokserem pod maską. W Subaru też trzeba się przy świecach nagimnastykować.
Są jeszcze alfy z dwiema świecami na cylinder. Tak zwany Twin Smark
Zastanawia mnie po chuja tną maszynę, przecież to trup, jego łatwiej pociąć, a jaki design na ścianie, Picasso pozazdrości.
idąc tą logiką to po chuj przy szpitalach kostnice jak mogli by rynienkę na zwłoki prosto do rzeki poprowadzić?
idąc tą logiką to po chuj przy szpitalach kostnice jak mogli by rynienkę na zwłoki prosto do rzeki poprowadzić?
Byle nie do Wisły. Tam Czajka wystarczy....
Daj spokój, jeszcze nie mieszkamy w Indiach.
to chuj do trabanta zeby nalac paliwa trzeba było otworzyc maske a w maluchu włożyli silnik do bagaznika
Ale była też wersja bis. Odwrócili plany auta i się skapnęli, że silnik był nie z tej strony.
Podobno była też wersja lux z podgrzewanymi słupkami, żeby ręce nie marzły podczas pchania go na mrozie.
Albo tam Azjatów. Mamy ich pod dostatkiem.
To huj...
Czyli alfa z bokserem pod maską. W Subaru też trzeba się przy świecach nagimnastykować.
W zasadzie, to jest kilka modeli posiadające motory z przeciwsobnym ułożeniem tłoków, m. in. 33, 145, 146. Silnika nie trzeba wyjmować, wystarczy lewarek, trochę oleju w głowie i z lekkimi bólami idzie wymienić te szatany.
Są jeszcze alfy z dwiema świecami na cylinder. Tak zwany Twin Smark
No jest i co? To nie jest jakieś rzadkie zjawisko.
Jest wiele innych jednostek posiadających w głowicy 2 świece na każdy cylinder, chociażby amerykańskie V8 HEMI, L-seria, widlaste jednostki Merca z końca lat 90., Nissan w latach 80. też to stosował.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów