takie tam z przystanku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ja pierdolę... jak to kurwisko podciąga te oszczane gacie... co za kurwa obmierzła jebana maciora.
Ostatnio moja rodzina była u mnie na grillu,mam psa i mój pies poszedł na ogród sie załatwić, poszedł za choinki zeby nikt go nie widział wniosek jest prosty....
Świat naprawdę się prosi o koleją globalną pandemię (ignorując takie coś) ale taką konkretną by 80% populacji ziemi zmarło gdzie ulicha jest czarna śmierć kiedy jest potrzebna
Ale tak serio potem taka osoba wchodzi do sklepu dotyka wózka sklepowego itp..
Usłyszała kiedyś, że mieszka w "miejskiej dżungli", więc czemu by nie.
Cytat:
Chlebek dotknie, bułeczkę zmaca.
Zresztą szkoda się rozwodzić. To je francja i oni są już skazani na wyginięcie razem z niemcami i wielkimi brytami. Szwedzi już też sobie zarzucili stryczek na szyję ale jeszcze jest szansa, że nie spadną z tego kiwającego się krzesełka... coraz mniejsza ale jeszcze możliwa.
A do wszystkich zjebów i pedałów co w mediach narzekają na Polskę, jaki to u nas zaścianek i, że trzeba z polski uciekać - pakować się kurwy i wypierdalać do postępowych krajów. Już kurwa. Nie gadaj o tym przed kamerką tylko kurwo jebana wypierdalaj w podskokach z polski.
rozprysk taki że tylko suche ślady po łapach zostały
Ciag dalszy tej imprezy wyglada tak. Czarna sucz wchodzi do sklepu maca co popadnie, bierze jogurt z pułki i nie odkłada go na ziemie tylko upuszcza. Ciagnie się za nia smród niemytego dupska i moczu. Przy kasie oczywiście awantura bo cyferki jej sie nie zgadzaja i kasjerka tłumaczy jej proste dodawanie.
Taki widok to norma w zachodnich marketach. U nas spotykane wsród meneli.
Taki widok to norma w zachodnich marketach. U nas spotykane wsród meneli.
up up
tylko przypomnijcie sobie naszą gwiazdę szczającą w samolocie..
tylko przypomnijcie sobie naszą gwiazdę szczającą w samolocie..
Erutlev napisał/a:
Chlebek dotknie, bułeczkę zmaca.
Zresztą szkoda się rozwodzić. To je francja i oni są już skazani na wyginięcie razem z niemcami i wielkimi brytami.
Nie zapominaj, że w wielkiej brytanii jest osada Galia! Nie pokonana do dzisiaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów