📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Mam nadzieję, że tej starej kurwie ktoś tak będzie wlewał gówno do japy, jak położy się w łóżku w domu starców
Kurwa na harda to do działu fekalia
Prosta droga do:
Zachłystowe zapalenie płuc (zespół Mendelsona) może się rozwinąć u osób w każdym wieku, jednak najczęściej rozpoznawane jest ono u noworodków, niemowląt, małych dzieci.
Wśród najczęstszych powikłań zachłystowego zapalenia płuc wyróżnia się:
nadkażenie bakteryjne
ropień płuca
obrzęk płuc
ostrą niewydolność oddechową, która stanowi bezpośredni stan zagrożenia życia pacjenta
I will wear you like a condom.
Zachłystowe zapalenie płuc (zespół Mendelsona) może się rozwinąć u osób w każdym wieku, jednak najczęściej rozpoznawane jest ono u noworodków, niemowląt, małych dzieci.
Wśród najczęstszych powikłań zachłystowego zapalenia płuc wyróżnia się:
nadkażenie bakteryjne
ropień płuca
obrzęk płuc
ostrą niewydolność oddechową, która stanowi bezpośredni stan zagrożenia życia pacjenta
Spokojnie, to tylko malpa.
Czegoś się spodziewaliście po małpach ? A małe gorylątko i tak jakieś grube jak na niejadka.
Widać po wyrazie twarzy że podoba jej się to
Dlaczego obrażacie małpy? To bardzo sympatyczne zwierzęta! A to na filmiku to wyjebane z konstruktywnego łańcucha genetycznego guwno, który z uwagi na podobieństwo wizualne do człowieka nauczyło się czerpać korzyści
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów