Na kolesia mówią "Żelazna Broda"... Niestety nic na niego nie spada, ale za to oprawa muzyczna... Czysty sadyzm...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ta umiejętność na pewno mu się w życiu bardzo przydaje
… sarkazmu się chwyta.
nic nowe każdy supermen tak umie i się nie chwali
Brakowało mi jeszcze tutaj Jelcza i Czołgu T-54.
Spoko fajna umiejętność ale raczej mu się w życiu nie przyda jak to już ktoś wyżej powiedział.
Spoko fajna umiejętność ale raczej mu się w życiu nie przyda jak to już ktoś wyżej powiedział.
Let's rock'n'roll
koleś pomaga ćpunom wyjść z nałogu puszczając im venga boys , no kurwa mistrz też bym przestał jarać jak by mnie ktoś tak katował
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów