Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alez bym kurwa napierdalal tego padalca w tej sytuacji... widac po ruchach ze to czarne scierwo. w takiej sytuacji nagrywanie telefonem to zwykle tchorzostwo ktore nie bedzie mialo efektu w przyszlosci. karac odrazu jak to robia na wschodzie. do wszystkich co stwierdza ze chuja bym zrobil - nienawisc moja narasta juz tak dlugo ze wkoncu bym zabil .
co ty gadasz gościu, a może o była murzynka i małpa okradała małpę ?
W 1940 roku stali jak pizdy czekając na szwabskie bomby - do dzisiaj nic się nie zmieniło, dalej stoją jak pizdy tylko z telefonikami w rączkach.
Chuja wiesz... To angielskie naloty na Niemieckie fabryki sprawiły że dewastowana przez Niemców Rosja w końcu mogła się przeciwstawić ale tylko dla tego że właśnie Anglicy wiedzieli gdzie Niemców trafić...
Gdy fabryki w Nie regenerowały możliwości Niemiec rozpoczęła się ofensywa Rosyjska ale dopóki fabryki działały to transport szedł całą parą i Rosjanie by tego nie wygrali gdyby nie pomoc aliantów.
Chuja wiesz... To angielskie naloty na Niemieckie fabryki sprawiły że dewastowana przez Niemców Rosja w końcu mogła się przeciwstawić ale tylko dla tego że właśnie Anglicy wiedzieli gdzie Niemców trafić...
Gdy fabryki w Nie regenerowały możliwości Niemiec rozpoczęła się ofensywa Rosyjska ale dopóki fabryki działały to transport szedł całą parą i Rosjanie by tego nie wygrali gdyby nie pomoc aliantów.
szkoda komentować, ale napiszę
nie pierdol
W 1940 roku stali jak pizdy czekając na szwabskie bomby - do dzisiaj nic się nie zmieniło, dalej stoją jak pizdy tylko z telefonikami w rączkach.
Kozaka rżnęli z bronią na bezbronnych ludzi koloniści
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów