Co za bot
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Co za bot
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Głupia cipa... we łbie się zlasowało bo odrobiny wolności posmakowała!!! Na PAL!!!
kurwa, gości chce się odlać w nocy a cipie się to nie podoba, pojebana suka. co kurwa przecież gościu ani jej nie rżnie, więc po chuj ma zakazywać facetowi wychodzić lać w nocy. rozumiem gdyby w trakcie sexu wychodził, ale gościu tylko przerywa sobie sen, więc o co tej suce chodzi?
kudlaty1125 napisał/a:
kurwa, gości chce się odlać w nocy a cipie się to nie podoba, pojebana suka. co kurwa przecież gościu ani jej nie rżnie, więc po chuj ma zakazywać facetowi wychodzić lać w nocy. rozumiem gdyby w trakcie sexu wychodził, ale gościu tylko przerywa sobie sen, więc o co tej suce chodzi?
Nie spinaj dupy!
Jak bedzie stała przy zlewie, na kurki od kranu trzeba jej założyć takie.
Zatrzymałem w 16 sekundzie i tylko i wyłącznie, inspirując się tytułem tematu, stwierdziłem że mając tak brzydką kobietę też bym nie trzymał moczu. Gdyby coś się zmieniło po dokończeniu filmiku to napiszę.
Edit: Nie dość że kurewsko brzydka to jeszcze wkurwia.
Tyle w temacie.
Edit: Nie dość że kurewsko brzydka to jeszcze wkurwia.
Tyle w temacie.
Nie rozumiem, jak to jest, że jak kumpel kumpla kopnie w jaja, walnie łopatą w łeb, czy odwali jakiś inny kretyński numer, to jest to dowcip. Jednak jak numer odwali laska, to rozpoczyna się wysyp inwektyw.
Panowie, idiotyzm jest idiotyzmem, bez względu na płeć.
Panowie, idiotyzm jest idiotyzmem, bez względu na płeć.
@ Basika063 po prostu laski po takich żartach zachowują się idiotycznie. Ta zaczęła kaszleć. Kobiety nie są stworzone do wrednych żartów, bo zaraz włącza się im współczucie i są zajebiście rozdarte pomiędzy tym że było dobrze a wyrzutami sumienia. Dlatego zachowują się nieprofesjonalnie.
dareqq napisał/a:
Głupia cipa... we łbie się zlasowało bo odrobiny wolności posmakowała!!! Na PAL!!!
No, nieźle cie załatwiła, ale krzyki już nic nie pomogą...
el adamek rzadzi w kazdym poscie @! haha
To normalna reakcja fizjologiczna organizmu na tak wysokie napięcie
To normalna reakcja fizjologiczna organizmu na tak wysokie napięcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów