"Pierdolę cię wąchaj moje klapki !"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Niby tacy dobrzy freestylowcy, a taki ubogi język bez składni i ogólnego sensu
Ja pierdole... we freestyle składnia?
/watch?v=o3b4hiwfNSM
To jest coś, a nie: elo, kurwa, pierdole. Do tego trzeba mieć duży zasób słów i inteligencje a nie co drugie słowo "eee kurwa, chuj, pierdole".
To jest coś, a nie: elo, kurwa, pierdole. Do tego trzeba mieć duży zasób słów i inteligencje a nie co drugie słowo "eee kurwa, chuj, pierdole".
up
zawsze lapie sie za glowe jak slysze "Nie jestem raperem na jeden sezon, Pe załóż ze mną duet, po co ci Mezo?"
Tetrisa 2 razy okradli z mistrza i tyle w temacie, wtedy byl niedoscigniony wg mnie
zawsze lapie sie za glowe jak slysze "Nie jestem raperem na jeden sezon, Pe załóż ze mną duet, po co ci Mezo?"
Tetrisa 2 razy okradli z mistrza i tyle w temacie, wtedy byl niedoscigniony wg mnie
Przecież ten facet jest chory, nie należy się z niego śmiać i jego kalectwa...
Znow jakies wisiworskie pierdolenie, kurwa mogli by się zająć czymś konstruktywnym a nie pierdolić do rymu w mikrofon ja jebie co za plebs.
Ja pierdole
Omijam fakt, że 50% słów to kurwa to to co oni pieprzą to jest tak sensowne jak umysł konia rutowicz.
Koleś w dredach kręci bączki w swoich japonkach powtarzając "kurwa wyrucham cię bo jestem kurwa niegrzeczny kurwa".
Omijam fakt, że 50% słów to kurwa to to co oni pieprzą to jest tak sensowne jak umysł konia rutowicz.
Koleś w dredach kręci bączki w swoich japonkach powtarzając "kurwa wyrucham cię bo jestem kurwa niegrzeczny kurwa".
Cytat:
Dokładnie, szkoda, że w nadesłanym przez ciebie filmiku jakość nagrania jest kiepska. Piwa nie ma, bo naprawdę ciężko się słucha tego gościa w klapkach.
Wprawdzie nie słucham takiej muzyki ( za małolata słuchało się to co ktoś ze wschodu przywiózł ze Stanów, były duże migracje do US i trafiały się takie smaczki jak 2pac, Notorious BIG, Snoop czy inni znani ), ale muszę przyznać, że w przytoczonym tutaj filmie Eminema 8 mila nakręcili całkiem niezłe teksty w tych finałowych pojedynkach. Śmiesznie się ogląda białego na tle tylu murzynów, takie światło w jaskini : D
a tu kawałek spod przyczepy
Chętnie oglądam bitwy freestylowe na poziomie białasa, nie jakieś badziewne teksty małpiszona. Więcej nabluzgał niż nawinął. Kolosalna różnica poziomu zarówno osobistego jak i znajomości słów. Białas słusznie wygrał.
Ja bym nie dał rady tak z głowy nawijać w miarę sensownie, respekt.
A hejterów nawet nie komentuję, czy jadą na rap, czy na metal, czy dubstep. Jakby wszyscy słuchali jednej idealnej piosenki to by było na świecie smutno jak w piździe.
Ja bym nie dał rady tak z głowy nawijać w miarę sensownie, respekt.
A hejterów nawet nie komentuję, czy jadą na rap, czy na metal, czy dubstep. Jakby wszyscy słuchali jednej idealnej piosenki to by było na świecie smutno jak w piździe.
Smiesniejsze niz polskie kabarety.
he he he
he he he
Bila napisał/a:
Weź się kurwa zastanów nad sobą
nie powinieneś być teraz w szkole? lekcje odrobione, kajety i flamastry spakowane?
pierdole cie wachaj moje klapki buahuauhauhuahauh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów