📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa to jest dobre
Skoro wszyscy są za, to ja w takim razie stwierdzę, że jest nieśmieszny i robi chujowy głos do tych piosenek, jakby to sprawiało, że będą śmieszniejsze.
kietong napisał/a:
Skoro wszyscy są za, to ja w takim razie stwierdzę, że jest nieśmieszny i robi chujowy głos do tych piosenek, jakby to sprawiało, że będą śmieszniejsze.
polaczek buraczek zazdrosny
Wpada w ucho
groch777 napisał/a:
josefie fritzlu był
"Trza" nad odmianą popracować troche.
skąd to pobrać?
Z youtuba, tytuł kawałka masz w tytule tematu.
Link z yt wklejasz na stronce, którą znajdziesz w google wpisując 'youtube to mp3'.
~ Święty Josef Fritzl o kobietach
Święty Josef Fritzl (właściwe Józef Fryckowiak) - ofiara nagonki mediów. Przez lata był molestowany przez swoją córkę, która grożąc mu ujawnieniem trzymanych na niego haków mieszkała u niego w piwnicy, wymuszając na nim współżycie seksualne.
Fakte na temat Św. Józefe Fryckowiak
nie molestował on córki - sama chciał współżyć
nie przetrzymywał on córki w piwnicy - mogła w każdej chwili wyjść
chciał zawieść córkę-wnuczkę do szpitala, ale się potknął i dziecko wpadło do pieca.
by F23
Gospel na Eurowizje!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów