Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co to właściwie jest za kraj, że w ostatnich sekundach dziewczyna wręcza im (o ile dobrze widzę) pieniądze po tym jak zobaczyła kutasa?
Na pewno jest. W niemczech jest kara nawet za jazdę "bez celu". Jak się gówniarze kręcą po okolicy autem babci czy mamy i nie potrafią sprecyzować zasadności swojej obecności w ruchu drogowym.
Co to właściwie jest za kraj, że w ostatnich sekundach dziewczyna wręcza im (o ile dobrze widzę) pieniądze po tym jak zobaczyła kutasa?
Postępowa Europa, może jakieś skandynawskie rejony.
Na pewno jest. W niemczech jest kara nawet za jazdę "bez celu". Jak się gówniarze kręcą po okolicy autem babci czy mamy i nie potrafią sprecyzować zasadności swojej obecności w ruchu drogowym.
Jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby w Niemczech kogoś za takie coś ujebali. Sam nie raz wożę się autem, czy motocyklem jak coś tam pogrzebię i jeszcze nikt nigdy mnie nie zatrzymał.
Powielasz te bzdury od kolegi, który zna kolegę, którego kolega był w Niemczech, czy przeczytałeś w Małym Gościu Niedzielnym?
Ciekawe czy na to jest jakiś paragraf. Ja bym się poczuł zgorszony widząc takie bezeceństwa w przestrzeni publicznej.
To raczej powinien być paragraf na żenadę i suchość dowcipu..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów