Zapomniałem co tu napisać, jak sobie przypomnę to edytuje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie ma to jak granie na kodach
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2009-11-21, 20:01 ]
bardziej wypadałoby powiedzieć MODACH
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2009-11-21, 20:01 ]
bardziej wypadałoby powiedzieć MODACH
lekto napisał/a:
Zapomniałem co tu napisać, jak sobie przypomnę to edytuje.
przypomnieć Ci WARNem
dlaczego chłopie krzywdzisz markę GOTHIC akurat tym drętwym 'dziełem'
Jakby było jeszcze co krzywdzić. Gothic ssie jak sekretarki samoobrony przy baldursach, tormencie, arcanum, czy nawet morrowindzie.
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
popieram szysze. mimo to nieźle się grało po przejściu wyżej wymienionych
Gothic 3 może ssie, ale "jedynce" grywalności odmówić nie sposób. Przyznajcie sami. Poza tym, teraz już takich gier nie robią... Wszystko obecnie skłania się ku schematowi znanemu z Obliviona - doskocz, przypieprz, odskocz. Krótko mówiąc, teraz gramy po amerykańsku. Bez mózgu, ale za to są wybuchy.
Cienkie jak barszcz z dupy węża. Ot zwyczajne teksty z podstawionymi NPCami. Jeśli już przeróbki gothica, to tylko Sklejamy. Uploadnął bym, ale ciężko coś idzie.
Nie ma edita, więc dodaję tak:
Nie ma edita, więc dodaję tak:
co do
Cytat:
Mam silne wrażenie, że piszesz tak tylko dlatego, że nie umiałeś nawet dostać się do miasta w Gothicu Poza tym jak można porównywać te gry? oO One są zupełnie inne.Jakby było jeszcze co krzywdzić. Gothic ssie jak sekretarki samoobrony przy baldursach, tormencie, arcanum, czy nawet morrowindzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów