Aż się łezka w oku kręci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aż się łezka w oku kręci
ktoś coś wie może o kolejnej części?
wiem tylko, że wrócił gothic do piranii, więc kolejny gothic powinien być tak samo dobry jak 1 i 2.
jak kiedyś sprawdzałem internety to cisza, nic nie piszą.
może znajdzie się spec co znajdzie jakieś info?
wiem tylko, że wrócił gothic do piranii, więc kolejny gothic powinien być tak samo dobry jak 1 i 2.
jak kiedyś sprawdzałem internety to cisza, nic nie piszą.
może znajdzie się spec co znajdzie jakieś info?
Praktycznie jedyny filmik od dawna, którego nie przewijałem
@noVic Piranie są w trakcie tworzenia gry. Jakiej, nikt nie wie. Prawdopodobnie nowy Risen. Ale kto wie, z chęcią zobaczyłbym nowego Gothica,
póki co się na to nie zapowiada.
póki co się na to nie zapowiada.
Mi najbardziej zapadł w głowie tekst "Nie ma tu nic ciekawego", "Nic tu nie ma", "Nie ma tu nic ciekawego", "Nic tu nie ma", "Nie ma tu nic ciekawego", "Nic tu nie ma", "Nie ma tu nic ciekawego", "Nic tu nie ma"
Najlepsza gra ever
piwko przed obejrzeniem dopiero teraz zrozumiałam znaczenie niektórych tekstów... ah ten gothic
Pamiętam jak kilka lat temu na jakimś forum Kai Rosenkranz powiedział, że trzecia część jest ostatnią i nie planowali kontynuacji, oprócz możliwego dodatku typu Noc Kruka do dwójki. Wielka szkoda, że nie pociągnęli serii dalej gdyż sam kontynent ukazany na mapce z 2005 roku był 5 razy większy niż w trzeciej części. Na kontynuację stawiam, że nie ma co liczyć, chociaż kto wie, może inne studio przejmie markę i nie popełni błędu Spellbound.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów