18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
S................e 2013-07-10, 11:28 1
Gra na której wychowało się większość sadoli
Zgłoś
Inżynier321 2013-07-10, 11:48 1
Gothic 1, Gothic 2 i Noc Kruka, Baldurs Gate , Baldurs Gate 2 i dodatek, Arcanum i Fallout 1i 2 - najlepsze
Zgłoś
jestemdarkiem 2013-07-10, 12:07 3
to jest kurwa poezja! świetna gra

Dark
Zgłoś
Cormacze 2013-07-10, 12:44
Dałem w ciemno piwo Gothic to najlepsza gra w jaka grałem
Zgłoś
TIwyrywaDRZWI 2013-07-10, 13:41
w returninga sobie ponapierdalajcie jak przeszliście wszystkie części (nie licząc tego gówna arcani)
Zgłoś
mieszko1992 2013-07-10, 14:33 3
Zajebiście by było nie znać Gothica i zagrać teraz w niego.. Niewątpliwe najlepszy rpg jaki wyszedł.

Machu Picchu
Zgłoś
skillazz 2013-07-10, 15:01
5:18 masochista z harda xD
Zgłoś
Nietakjaktrzeba 2013-07-10, 17:47
Kurwunia, i tak najlepsze podczas dialogów są te losowe teksty rzucane przez stojących blisko bohatera przechodniów

Weź, w ogóle jaki typ ! Jebany !
Zgłoś
D-Rose 2013-07-10, 17:54
Wzruszyłem sie - bez kitu. Najlepsza gra w jaką grałem... Nawet grafika mimo swojej niezbyt wielkiej zajebistosci nie przeszkadzała.
Zgłoś
k................i 2013-07-10, 18:14 5
Zabrakło klasyka:
Cytat:

- Ile razy mam wam powtarzać, sukinsyny, żebyście nie przebiegali przez moją chatę?!
- Co cię ugryzło?
- Zostaw mnie w spokoju! Mam was wszystkich serdecznie dość! Wszystko zaczęło się, gdy zbudowałem sobie tę chatę! Wszyscy mówili: "Nie buduj chaty tak blisko rowu!". Ale żaden z tych sukinkotów nie powiedział mi, co się może stać, jeśli ją tu jednak wybuduję! Jak wróciłem z kopalni kilka dni temu, miałem dodatkowe drzwi! Banda wieprzy! Nienawidzę ich! Nie wyobrażasz sobie jak ja ich nienawidzę! Teraz wszyscy przełażą przez moją chatę jakby nigdy nic! Każdy cholerny dupek!

No i wszystkim, którzy pierdolą, że teraz nie ma produkcji o takim klimacie polecam gry (a także książki) z serii Wiedźmin. Niedługo ukaże się trzecia część.
Podziękujecie później
Zgłoś
teken 2013-07-10, 18:27 1
Kurwa znam to wszystko na pamięć.
Nie wiem dlaczego, ale grałem jak pojebany, pierwszy Gothic chyba z 8 razy przeszedłem, drugi z dodatkiem z 8, a trójkę coś koło 7 albo 8 razy.
Kurwa już szam nawet nie pamiętam, ale doszedłem do takiej perfekcji, że jak nie miałem co robić, to instalowałem sobie któregoś Gothic'a i przechodziłem go w mniej niż 20h na jeden raz

Zgłoś
JAAAH 2013-07-10, 19:51 2
Zgłoś
daro7557 2017-04-22, 22:58
Łezka się w oku kręci. Tylko w Gothikach dialogi były tak dobre jak w serii Wiedźmin.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów