Jedyna akceptowalna forma tej piosenki, autorstwa Damiano 0092
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Still better than original.
Cytat:
Jeden chujowy oryginał i 150 tysięcy jeszcze gorszych coverów chyba wystarczy. Kiedy ludzie zrozumieją, że wkurwia takie przerabianie wszystkiego co na topie i puszczanie tego w każdym możliwym miejscu?
Obejrzyj sobie całą twórczość Damiano0092 to dowiesz się, że on robi Gothic Rapy na poważnie i na jaja. Jest świetny w tym co robi i jeśli jest się fanem Gothica to się będzie podobało, a jak nie? To mam to w dupie:)
Przez chwilę myślałem, że na kwejku jestem. Za co krótki opierdol - " Ty chuju"!
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Nie nie jest piwo. Dlaczego ku*** taką epicką grę się upokarza...? Hańba i poproszę namiatr na autora, to wtedy będzie niezły "hit"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów