Jedyna akceptowalna forma tej piosenki, autorstwa Damiano 0092
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rzygam tym "utworem", ale ktoś się napracował, wiec piwo postawić można.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
odpierdolcie się łaskawie od bezimiennego
Piwo za beziego
Jeden chujowy oryginał i 150 tysięcy jeszcze gorszych coverów chyba wystarczy. Kiedy ludzie zrozumieją, że wkurwia takie przerabianie wszystkiego co na topie i puszczanie tego w każdym możliwym miejscu?
Autor tematu działa jak tvn. Od razu wie co ja akceptuję. A ja tego kurwa nie akceptuje!
Jeszcze Xardass-a mogliby zmontować. Dwa najlepsze głowy w grach. Jak facet odczytywał w intro: "Królestwo Myrtany zjednoczone pod berłem króla Rhobara drugiego", to mnie ciary przechodziły. Z tego typu filmików poleciłbym filmy użytkownika ezi39 z youtube i jego gothic sklejamy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów